Slovenija
71 ogledov

Je Alenka Bratušek vendarle lagala?

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • nostradamus 20:00 14.marec 2015.

so ljudje ki gredo za dosego ciljev prek vseh meja in za povrh ne poznajo nobenega sramune da je v bruslju osramotila sebe osramotila je celo slovenijo o uspehih njene vladavine pa tudi ni potrebno izgubljati besed

• zkvazdjkrregistracijozahtevate 21:25 14.marec 2015.

Mene novica ne mot ampak se mi zdi pa neumno da se ne piše o legalni korupciji ki je zdele v teku. Vedno se sam izpluvano elito napada.... tisto k je že tko al tko na tleh da se medtem ...prikaži večm zdajšnji eliti rešuje riti.

• dragec 11:19 15.marec 2015.

lagala je tudi takrat, ko je sebe predlagala za premierko, drugi moški pa niso omeli jajca

• dragec 11:26 15.marec 2015.

APROPO, JANČIJA JANŠE ŽE LEP ČAS NI V PARLAMENTU. MOGOČE PRIPRAVLJA DRŽAVNI UDAR (ALI PADEC TE VLADE)????

• Hi5 08:34 16.marec 2015.

Kakšno je to vprašanje - ali je lagala? Vprašanje je KDAJ SPLOH NI LAGALA?

• Tupamaros 20:53 14.marec 2015.

Ne morem se otresti občutka, da je ta najnovejša tudi medijsko zelo podprta gonja, spretno kondicioniranje slovenske javnosti s strani "skrivnih" paradržavnih omrežij. Iz ozadja se mi prikazuje radikalna levica ZL ter v njeni senci še SD (Židan,Han) in DeSUS ...prikaži več (Erjavec). Kondicioniranje javnosti je lahko tudi paravan da se ta ukvarja z ministrsko ekipo in omogoči omrežju odpravo privatizacije in nadaljevanje ropanja državne lastnine in davkoplačevalcev. To kar je bilo prikazano v današnjem tv klubu na POPTV je na nivoju te tv hiše. Tu je bilo jasno, da vsi ljudje vse vedo o ženskah pa da ne govorimo. Edino je minister ostal realen.

• e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 08:36 15.marec 2015.

Alenka še zdaj laže in samo prej,ona laže ves čas

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.