Svet
18339 ogledov

Jemali denar v zameno za tehnične preglede, policisti pridržali 16 oseb

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Idioti 17:41 12.november 2024.

Tudi pri nas bi morala Policija sprožiti kakšen postopek proti pregledovalcem na TP , kajti če jaz in vsi drugi zavohajo in vidijo plavi dim iz avspuha , pomeni , da avto ni mogel prestati na TP , testa izpušnih plinov !

jezeran 20:50 12.november 2024.

Policistov ni, se samo vozijo z avti, naredijo pa nič. Je pa res v Ljubljani vse več takih avtomobilov, ki kadijo plav dim

• ferdopis59 12:36 12.november 2024.

Že zopet vaš stalna praksa, da članke objavljat z zavajajočim naslovo. Ker si natakšn način pridobite pike za zaslužek. Pa koji me boli kurac kaj se dogaja na Hrvaškem. Očigljedno no potrebno postaviti civilni iniciativo za pregon takašnih komentatorjev po ...prikaži več uradni poti z velikimi denarnimi kaznimi.

• atamama 06:56 13.november 2024.

Na tujem? Sem že mislil, da smo zopet trošili denar za iskanje ljudi, ki so dobili nekaj 100 evrov. Ob tem da tisto, ki nekaj 100 miljonov ''maznejo'' dobijo družbenokoristno delo...

Garancija 07:20 13.november 2024.

Pri nas je bila stalna praksa,zdaj pa je za une, ki so tam zaposleni to postalo preveč zakomplicirano,ker ne obvladajo mimo peš poti

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.