Slovenija

Besno sporočilo s Krvavca: Smučišče so morali zapreti

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    StarMačk 11:16 06.februar 2026.

"Če kdo posameznike na fotografijah prepozna, prosijo, da jim to sporoči". Garantiram lahko le, da iz Bangladeša ziher niso, pa tudi iz sosednje Avstrije skoraj zagotovo ne tako, da ob danšnji tehnologiji jim prav veliko osumljencev verjetno ne ostane...

• Dieta 10:39 06.februar 2026.

Glede na izjave, bodo šefi smučišča hitro odkrili njihovega zaposlenega, pa občasno bi lahko pihal v pojočo travico....

• etvi 13:32 06.februar 2026.

Na Temu-ju in AliFxpressu so zelo pocen nadzorne kamere.

Garancija 14:10 06.februar 2026.

Ja bajtarji so, kdo pa drug,ki mislijo da je cela Velika planina njihova

Katriel 19:15 06.februar 2026.

Iščeš dekle za eno noč💋? Dobrоdošli - www.sex21.fun

• tyler 18:38 06.februar 2026.

V kripto prevari sem izgubil 560.000 evrov in nekaj časa sem mislil, da jih ne morem dobiti nazaj. Izkušnja je bila uničujoča, dokler nisem stopil v stik z NVIDIA TECH HACKERS. Njihova ekipa je bila profesionalna, odzivna in zelo usposobljena ...prikaži več za sledenje ukradenemu premoženju. Na moje olajšanje jim je uspelo pravočasno povrniti mojo kriptovaluto. Zelo sem jim hvaležen za pomoč. Kar se mi je zdelo kot popolna izguba, so spremenili v zgodbo o uspehu. E-pošta: nvidiatechhackers@gmail .com}

• ender3 11:58 06.februar 2026.

Živel Janez Janša, naš ljudski junak v vojni in miru! mater sem nažgan jaz bom volil janeza drnovška

• cigomigo 12:11 06.februar 2026.

Enderu 3 a nisi ti malo Janeze zamešal,,,Ali si ga vceraj zopet pil

• Ender3 14:10 06.februar 2026.

cigo tako je, če hočeš nekomu prevzeti nick name pa te vsebina komentarjev izda..Ender 3 je eden in edini, ki krasi blagovno znamko Creality..

• ToSmJest 12:21 06.februar 2026.

Meni gredo pa na živce poštirkane in polikane proge. Mora biti malo razjahano, da je bolj zanimivo. Zato nočem več smučati v Avstriji. Tam čisto preveč likajo. Je pa fino v Bosni. Naprave moderne, prog jim pa ne uspeva polikati, ...prikaži več saj so tereni zelo prostrani. Tam je tudi dokaj običajno, da sredi smučišč srečuješ motorne sanke, pa zaradi tega ni konec sveta.

• slovenski3 16:35 06.februar 2026.

A to si ti Bosanac!?

• jakec1575 18:15 06.februar 2026.

sr kaksno mino gor vrze. Bosna joh je polna. Hrvati so pocistili, Bosna je pa jeba.

• sandi76 19:16 06.februar 2026.

Očitno ti paše smuka po njivah !

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.