"Če kdo posameznike na fotografijah prepozna, prosijo, da jim to sporoči". Garantiram lahko le, da iz Bangladeša ziher niso, pa tudi iz sosednje Avstrije skoraj zagotovo ne tako, da ob danšnji tehnologiji jim prav veliko osumljencev verjetno ne ostane...
V kripto prevari sem izgubil 560.000 evrov in nekaj časa sem mislil, da jih ne morem dobiti nazaj. Izkušnja je bila uničujoča, dokler nisem stopil v stik z NVIDIA TECH HACKERS. Njihova ekipa je bila profesionalna, odzivna in zelo usposobljena… ...prikaži več za sledenje ukradenemu premoženju. Na moje olajšanje jim je uspelo pravočasno povrniti mojo kriptovaluto. Zelo sem jim hvaležen za pomoč. Kar se mi je zdelo kot popolna izguba, so spremenili v zgodbo o uspehu.
E-pošta: nvidiatechhackers@gmail .com}
Meni gredo pa na živce poštirkane in polikane proge. Mora biti malo razjahano, da je bolj zanimivo. Zato nočem več smučati v Avstriji. Tam čisto preveč likajo. Je pa fino v Bosni. Naprave moderne, prog jim pa ne uspeva polikati,… ...prikaži več saj so tereni zelo prostrani. Tam je tudi dokaj običajno, da sredi smučišč srečuješ motorne sanke, pa zaradi tega ni konec sveta.
"Če kdo posameznike na fotografijah prepozna, prosijo, da jim to sporoči". Garantiram lahko le, da iz Bangladeša ziher niso, pa tudi iz sosednje Avstrije skoraj zagotovo ne tako, da ob danšnji tehnologiji jim prav veliko osumljencev verjetno ne ostane...
Glede na izjave, bodo šefi smučišča hitro odkrili njihovega zaposlenega, pa občasno bi lahko pihal v pojočo travico....
Na Temu-ju in AliFxpressu so zelo pocen nadzorne kamere.
Ja bajtarji so, kdo pa drug,ki mislijo da je cela Velika planina njihova
Ammm… Krvavec drugače, ne Velika…
Iščeš dekle za eno noč💋? Dobrоdošli - www.sex21.fun
V kripto prevari sem izgubil 560.000 evrov in nekaj časa sem mislil, da jih ne morem dobiti nazaj. Izkušnja je bila uničujoča, dokler nisem stopil v stik z NVIDIA TECH HACKERS. Njihova ekipa je bila profesionalna, odzivna in zelo usposobljena… ...prikaži več za sledenje ukradenemu premoženju. Na moje olajšanje jim je uspelo pravočasno povrniti mojo kriptovaluto. Zelo sem jim hvaležen za pomoč. Kar se mi je zdelo kot popolna izguba, so spremenili v zgodbo o uspehu. E-pošta: nvidiatechhackers@gmail .com}
Živel Janez Janša, naš ljudski junak v vojni in miru! mater sem nažgan jaz bom volil janeza drnovška
Enderu 3 a nisi ti malo Janeze zamešal,,,Ali si ga vceraj zopet pil
cigo tako je, če hočeš nekomu prevzeti nick name pa te vsebina komentarjev izda..Ender 3 je eden in edini, ki krasi blagovno znamko Creality..
Meni gredo pa na živce poštirkane in polikane proge. Mora biti malo razjahano, da je bolj zanimivo. Zato nočem več smučati v Avstriji. Tam čisto preveč likajo. Je pa fino v Bosni. Naprave moderne, prog jim pa ne uspeva polikati,… ...prikaži več saj so tereni zelo prostrani. Tam je tudi dokaj običajno, da sredi smučišč srečuješ motorne sanke, pa zaradi tega ni konec sveta.
A to si ti Bosanac!?
sr kaksno mino gor vrze. Bosna joh je polna. Hrvati so pocistili, Bosna je pa jeba.
Očitno ti paše smuka po njivah !