Kakšna je je, je pa naravna, boljš kot nafilana z botoksom, kar pa nikakor ne zgleda.
Pri njej slabše ne bi šlo!
eh toma toma
Meni pa zgleda na tem posnetku zelo podobna Richardu Chamberlainu.
So ga mumificirali?
Ja, vsak, vsak, postane star. Lepota mine vsem, brez izjeme,takšno je življenje.
Kdor gleda samo zunanjo "lepoto" 🙄 in ne opazi "notranje" lepote 🫣 je v življenju prej ko slej razočaran 🥺
Če je lepa vsaj znaš zakaj jo prenašaš. Če je grda, sem pa raje sam! BTW: moja je 2 leti starejša in 3x lepše izgleda!
No za kmetico ni neki hudo problematično uštimana, ampak če bi jo takšno v belem srečal ponoči kje okol britofa, bi bila pa kr prpa, da ni Matilda pome prišla, ha, ha, ha...
Brrrrrr, Megica! Jaz sem mladenič proti njej in le 8 let mlajši!
Mladenič? Ja, pred 40.leti.
Relativno gledano, in moja, ki ima 2 leti več od nje, je 3x bolje ohranjena!
Drugače jih kažem vsaj 10 let manj, ta razvalina pa 30 let več!
Zob časa je neusmiljen!
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Kakšna je je, je pa naravna, boljš kot nafilana z botoksom, kar pa nikakor ne zgleda.
Pri njej slabše ne bi šlo!
eh toma toma
Meni pa zgleda na tem posnetku zelo podobna Richardu Chamberlainu.
So ga mumificirali?
Ja, vsak, vsak, postane star. Lepota mine vsem, brez izjeme,takšno je življenje.
Kdor gleda samo zunanjo "lepoto" 🙄 in ne opazi "notranje" lepote 🫣 je v življenju prej ko slej razočaran 🥺
Če je lepa vsaj znaš zakaj jo prenašaš. Če je grda, sem pa raje sam! BTW: moja je 2 leti starejša in 3x lepše izgleda!
No za kmetico ni neki hudo problematično uštimana, ampak če bi jo takšno v belem srečal ponoči kje okol britofa, bi bila pa kr prpa, da ni Matilda pome prišla, ha, ha, ha...
Brrrrrr, Megica! Jaz sem mladenič proti njej in le 8 let mlajši!
Mladenič? Ja, pred 40.leti.
Relativno gledano, in moja, ki ima 2 leti več od nje, je 3x bolje ohranjena!
Drugače jih kažem vsaj 10 let manj, ta razvalina pa 30 let več!
Zob časa je neusmiljen!