Magazin /magazin/vip

Nova strast: Nekdanja novinarka POP TV navdušuje s svojim talentom

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Bandaa 14:16 26.oktober 2025.

Ana Jud je samohranilski izrodek. Nezmožna partnerske zveze, posledično hčerki odraščata brez očeta. Če bi imela sina, bi ta zaradi odsotnosti očeta in Aninega težavnega karakterja postal incel. Na FB zliva gnojnico po drugih, namesto da najprej pomete pred svojim pragom.

• Katherineaa9500 03:08 19.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Bandaa 04:11 29.april 2026.

Gordana Stojiljković, si ciljala na ta komentar glede Ane Jud? Prvi del: Poznam jo še iz mladosti, iz Prekmurja… Že takrat je nihče ni maral, zato se je odselila v Ljubljano. Strup od ženske, ki okuži vse okoli sebe. Sovraži ...prikaži več ljudi, najbolj pa sebe, zato si tudi na vse možne načine škoduje, kar je v preteklosti tudi večkrat javno objavila. Pred leti je obstajal nek blog, mislim, da je sama napisala in tudi fotografirala da je na hudih količinah tablet, za katere bogve kje jih dobi. Verjetno...

• Bandaa 04:12 29.april 2026.

Drugi del: pri zdravnikih z izsiljevanjem s smrtjo ali pa črni trg. Ne razumem zakaj je ne hospitalizirajo saj je že javno grozila s samomorom. Sem mislila da je v Sloveniji tako da te potem morajo prisillno dati v Polje, ...prikaži več če si želiš škodovati. Rekla bi, da gre za ekstremen primer mejne osebnostne motnje. Smilijo se mi njeni otroci, mislim da ima kar tri. Dvomim in upam da živijo pri njej, ne vem pa kdo je njen bivši mož- najbrž so otroci pri njemu. Se pa sama javno izpostavlja.

• Bandaa 04:13 29.april 2026.

Tretji del: Facebook ima odprt za javnost. Pa še medijska oseba je oziroma bila nekoč ko je bila še zmožna dela. Od česa živi zdaj, nimam pojma.Piše neke kolumne ampak od tega se v Ljubljani ne da preživeti. Da bi ...prikaži več se ukvarjala z najstarejšo obrtjo se mi tudi ne zdi možno zaradi neprivlačnega izgleda. Ano sem si želel ubit, pa me je prehitela s samomorom.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.