Slovenija
8457 ogledov

Snel rokavčke in skočil v bazen, starša zaposlena z mlajšim otrokom

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    mahatma2 12:03 04.julij 2025.

Normalna reakcija vsakega očeta in hvala bogu ,da se je vse skupaj srečno izšlo. Sem pa mnenja , da je treba tega petletnika, čimprej naučiti plavat, ker po reakciji očeta za katerega menim, da je zelo dober plavalec in tudi ...prikaži več nudenje strokovne pomoči kaže na dejstvo, da ga je sinček občudoval. Verjamem, da se da vsakega petletnika s pravim pristopom na morju naučiti plavat . Meni je uspelo pri mojih otrocih in tudi kar nekaj drugih otrok od prijateljev sem naučil plavanja v starosti 5-7 let.

jate 11:49 04.julij 2025.

kapo dol.,zelo pohvalno...pa vendarle...kateri normalni oče ne bi rešil svojega otroka?

• Pepe007 13:35 04.julij 2025.

Junaško je to, da ni zmrznil. Poznal sem zdravnico, ki je zmrznila, ko si je njen otrok zlomil roko. Tisti, ki tega nismo doživeli, težko trdimo, da bomo odreagirali prav.

• 9fda3cb278e3014029b43d1afc5f5055682e9680 07:59 05.julij 2025.

očeta je treba s koprivami nažgat po nagi riti da bo znal paziti na otroka Ja še ni dolgo ko je en otroka pozabil v Preboldi v avtomobili Kaj so v tistih krajih res sami taki očetje, ki ne znajo paziti na otroke

• Toni 14:39 04.julij 2025.

Če bi pazil na otroka, ne bi bilo potrebe po "junaštvu".

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.