in takšni pijančki so na vodilnih položajih po celem svetu... ni čudno, da gre vse v k....
Vladarji sveta ne izbirajo sredstev in nimajo sramu !
To je NOV SVETOVNI RED ! ..................pobrskaj malo po spletu ,če si ti ne gnusi .
hvala, sem prebral dovolj o tej temi, kako se nadzira populacijo... vse skupaj je tako kot praviš zelo nagnusno.
nadzira -> manipulira ...
PIJANDURA VODI EVROPSKO POLITIKO !!!!!!!!!!!
ta zahojeni drekač pijani
in taki vodijo evropo, sramota pijana
Eni so kronični pijančki ,drugi pa psihični bolniki in vodijo državo .
Išias je zahebana stvar hehe
alkohol zahteva celega ćloveka
EU vodijo narkomani, hedonisti, sado-mazo lgbt/pedofil sprijenci brez družin ter alkoholiki brez lastne družine in liberalni globalisticni smrdljivi babofukci tipa macron. Kam gre EU v tem primeru? V p...o lepo materno po domače.
Saj klintonovo so tudi podpiral..
Ni prvič, da ga ujamejo kamere pijanega na podobnih dogodkih in še vedno ga ni nihče odstopil. Sam pijanec ne bo odstopil.
Občasno me napade išjas in vem, kako je. Obnašanje Junkerja še zdaleč ni posledica išjasa.
Išijas grabi v hrbtno stran , ne pa v obraz !!!!
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
in takšni pijančki so na vodilnih položajih po celem svetu... ni čudno, da gre vse v k....
Vladarji sveta ne izbirajo sredstev in nimajo sramu !
To je NOV SVETOVNI RED ! ..................pobrskaj malo po spletu ,če si ti ne gnusi .
hvala, sem prebral dovolj o tej temi, kako se nadzira populacijo... vse skupaj je tako kot praviš zelo nagnusno.
nadzira -> manipulira ...
PIJANDURA VODI EVROPSKO POLITIKO !!!!!!!!!!!
ta zahojeni drekač pijani
in taki vodijo evropo, sramota pijana
Eni so kronični pijančki ,drugi pa psihični bolniki in vodijo državo .
Išias je zahebana stvar hehe
alkohol zahteva celega ćloveka
EU vodijo narkomani, hedonisti, sado-mazo lgbt/pedofil sprijenci brez družin ter alkoholiki brez lastne družine in liberalni globalisticni smrdljivi babofukci tipa macron. Kam gre EU v tem primeru? V p...o lepo materno po domače.
Saj klintonovo so tudi podpiral..
Ni prvič, da ga ujamejo kamere pijanega na podobnih dogodkih in še vedno ga ni nihče odstopil. Sam pijanec ne bo odstopil.
Občasno me napade išjas in vem, kako je. Obnašanje Junkerja še zdaleč ni posledica išjasa.
Išijas grabi v hrbtno stran , ne pa v obraz !!!!