Slovenija

Jutri prvič nakazana višja pokojnina, a morda bo nakazilo zamujalo

Komentarjev 41
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Ruska_Zmaga 06:20 28.maj 2026.

Prav norca se delajo iz upokojencev,da bo jasno, tako levi kot desni!!!

NickMason. 06:41 28.maj 2026.

Višanje je že ok,samo če je že osnova tako majhna je pa vse skup žalost,,ko bo nekako zrastlo pa bodo pogruntal nove izračune ,tega se še bolj bojim,zdaj grem pa lahko en jogurt več kupit😂,ubogi so pa tisti ki so ...prikaži več res sami,to je pa životarjenje,da je še zapor boljši.

• rd2dmk2 07:37 28.maj 2026.

nick.. daj povej nam vsem, keteri je ta jogurt za 10€

NickMason. 07:44 28.maj 2026.

joj pa si me dobil,kaj pa zdaj 😂,no da ti olajšam izračunaj iz 450 koliko je višje,tako da.....

• renata59 08:01 28.maj 2026.

res je sramotno,pa dobro je napisal nickmanson,še v arestu se majo lepše in boljše skrbijo za zločince in kriminalce vse imajo novo

• bandit 10:57 28.maj 2026.

Oprosti Nick Mason, v Eurospinu kjer jih jaz kupujem so po 29c, tako da jih bom lahko kupil kar nekaj z različnimi okusi, burek pa je že problem je čez 1€.

• rd2dmk2 19:17 28.maj 2026.

renata, vse lepo in prav ampak preberi cifro, ki jo je nick napisal in ga vprašaj kaj je delal vse svoje življenje , da je prišel do te penzije.

• rd2dmk2 19:22 28.maj 2026.

nick- tukaj imaš link pa preberi ---- https://www.gov.si/teme/delo-upokojencev/ in za vse ostale od marca 2026 je minimalna bruto postavka za delo upokojenca 8.52€ pri čemer lahko upokojenec na leto opravi maksimalno 1020 ur in lahko zasluži 17782€ . a imate ...prikaži veče dost ? namestda se pridušate na spletu kolk mate mejhno penzijo pejte mal naredit kaj da bo večja.

NickMason. 20:50 28.maj 2026.

zase glej,sem invalidsko upokojen,skoraj dopolnil pač će ne gre ne gre,delaj če ti paše,za druge se ne sekirat,pa kakor vidim si stalno na spletu,jaz poredko imam kaj počet nič bat,pa tudi ne vem kaj sem slabega napisal,vidim da je dolgčas ...prikaži več ravno tebi rd2dmk2 in podobni,da iščete dlako v jajcu in pametujete za brez veze

• rd2dmk2 22:33 28.maj 2026.

jese služim z netom, vmes pa .. mal napišem kaj vam, ki imate toooolk za počet.

NickMason. 05:29 29.maj 2026.

Bravo zate,pa lep dan še naprej

• rd2dmk2 07:37 29.maj 2026.

oprosti nick, res malo preveč jamraš- ne glede na to kako je s tvojim življenjem. da ti dam en spodbuden nasvet- nisi ti največji revež na svetu in da se pomagat samemu sebi če se le hoče. kaj veš ti ...prikaži več koliko slabega se je zgodilo meni ? ne veš . pa stokam . čemu ? komu ? pravijo smej se in svet se bo smejal s tabo, jokaj se in sam se boš. poglej po spletu - da se služit za tipkovnico. pa lep dan in zaigraj si une od sie -i'm unstopable.

NickMason. 13:17 29.maj 2026.

meni nič ne manjka ha ha ha,ne brcaj v temo,krneki ,če ti kdo reče lep dan ,ti pa tako,kdo tebi kaj hoče,kaj za boga milega pa sem napisal ,da je tebi na misel prišlo da jaz jamram,če se pa tako ...prikaži več strinjaš z penzijami in da boš še delal kljub temu da ne moreš ,si pa supermean ,bravo zate,jaz imam vse nič bat,nisem lenaril v življenju,brez brige,delal od svojega 14 leta kadar sem le mogel,prav nikoli nisem zabušaval,jamral pa še manj,to je samo v tvoji glavi,še enkrat lep dan še naprej

• Rim 09:47 28.maj 2026.

Toliko o novih sistemih. Po pravilu ti nekaj poslabšajo in zakomplicirajo. Ali res ne morejo speljati ene stvari tako kot se spodobi? Zakaj zamenjati delujoč sistem za slabšega? Mimogrede, zaradi nadgradnje sistema niso obravnavali novih upokojencev s pogodbami skoraj dva ...prikaži več meseca in bodo šele sedaj z zamudo pričeli z obravnavanjem in izdajanjem odločb za njih.

Garancija 06:51 28.maj 2026.

Res se delajo norca,in to te piste,ki so se 91 skrivale po bunkerjih mjimj

rajko55 09:32 28.maj 2026.

Seveda bo zamik.... Barabe levičarske so spraznile malho...pa treba napraskat iz vseh resorjev.....

• jakec1575 01:47 29.maj 2026.

rajko 1,7 mrd gre direktno iz proracuna. zdaj denar se je. ko bo nizja dohodnina in zpiz prispevek, ga boste pa penzioneri po jansevsko najebal. volili ste to da “ revezi” s 7500+ bruto ne bodo trpeli.

StarMačk 15:16 28.maj 2026.

Morda bo jutri sonce, morda pa tudi dež...

• bandit 11:05 28.maj 2026.

rd2 ti si en magarac. Plačo ki sem jo dobil je šla na račun. Plačeval sem najdražji vrtec, privatniki najnižjo stopnjo. Kradli so državo takrat in sedaj. Idiot ne piši neumnosti.

• Plavi-mil 10:14 28.maj 2026.

"Hvala" golobjad za to malenkost, SPOKAJTE ŽE !!!!

• bandit 11:08 28.maj 2026.

Pa še nekaj ti pametnjakovič rd2 frizerka ima 2 stanovanji in svoj salon, ki ga kot penzionistka oddaja. Takrat je cvilila da komaj shaja, sedaj cvili da ima samo 700e penzije. Crkne naj, goljufala je prej in sedaj pri oddaji stanovanj.

Garancija 09:08 29.maj 2026.

Tinca že kufre poka,no mani no fani

• rd2dmk2 07:42 28.maj 2026.

pa nehite že cvilit upokojenci. 40 let ste imel cajt se brigat za penzijo. lahko čemo , a ne.. rajš denar na roko, nadure v potne stroške, gazdi polizat čevlje namesto dat odpoved in it drugam za boljšo plačo in ...prikaži večn volit vedno lopove, ki so skrbeli samo za tiste, ki imajo prepih na podstrehi pa rabijo kapice. dons pa stokate penzionost lahko dobi dodatno delo lažje kot državljan v delovni dobi. in če imaš 700€ penzije z 40 urami dela na mesec ( en teden ) zaslužiš okol 350€. no, bo dost !?!

• oneh 07:53 28.maj 2026.

Pa veš, da so bile gazde katerim so današnji upokojenci lizali čevlje izključno pravoverni komunisti. Takrat pač ni bilo druge izbire. Danes pa je milo rečeno neumno, da ob možnosti izbire tisti, kateri se kurčijo nad upokojenci sami ližejo čevlje ...prikaži več ponosnim naslednikom teh komunistov. Upokojenci so morali lizati čevlje, današnji bedaki pa to delajo iz prepričanja.

• maček 08:17 28.maj 2026.

Hočem penzijo v znesku kot je prag revščine.bo šlo vladni lulčki?

• francek 09:47 28.maj 2026.

Nesposobni zpiz, nič novega.

StarMačk 11:39 28.maj 2026.

Če kaj, potem te gazde niso bili pravoverni komunisti! Gre za koristoljubce, ki jim je partijska izkaznica omogočala zlorabo sistema! Ti kalibri so se z osamosvojitvijo razpršili med novonastale politične opcije, da bi skozi nov sistem zadržali privilegije in še ...prikaži več lažje kopičili bogastvo, saj je prej tudi za njih vseeno obstajala neka meja. Koristoljubci so nagneteni okoli leve in desne sredine, kjer lahko plenijo vsem na očeh, ker se skrajni leva in desna politika raje igrata ta rdeče in ta bele!

• maček 12:13 28.maj 2026.

Šaabajzeri,upokoenci so do sedaj ši ob prijemu pokojnine že zutraj v trgovino,seda pa odo morali preverjat ali je že nakazana.vse gre na slabše,česar se lotijo.nesposobneži.

• rd2dmk2 19:09 28.maj 2026.

oneh slovenija obstaja 35 let in v sloveniji je komunizem prepovedan. torej , kje so pravoverni komunisti ? in kot drugo če bi bili vsi gazde komunisti, potem bi danes res lepo živeli, ker bi pravoverni komunisti delovali po načelih ...prikaži večh komunizma. a ne, oneh. ker pa gazde niso bili pravoverni komunisti ampak lopovski kapitalisti, brez srca in samo pohlepni na bogastvo pa imate kar imate - razvojno kapico.

Garancija 07:17 29.maj 2026.

rd2 je.. se kreten

Garancija 07:17 29.maj 2026.

Rd2 pa kdo si ti ,pi zblojena

• francek 08:45 30.maj 2026.

Častilci povojnih klavcev so naredili veliko škode Sloveniji, sedaj pa prikazuje kako je bilo v jugi super, tako super, da še obresti od pufov ni bila juga sposobna vračati.

StarMačk 09:45 30.maj 2026.

@francek juga, pa kakršna koli že bila, danes zgodovinsko dokazljivo dejstvo je, da brez nje tudi slovenske države ne bi bilo! Slovenci smo zametke prave države dobili šele s Kraljevino SHS! Ta je nastanku naših današnjih meja dodala Prekmurje, po ...prikaži več 2. s. v. pa je FLRJ krivično postavljeno t.i. Rapalsko mejo z Italijo, z linijo preko Triglava, Trnovskega gozda, mimo Postojne, Snežnika naprej proti Reki in zažrto v kar 1/3 slovenskega narodnostnega ozemlja, dokončno premaknila v današnje okvire...

• rd2dmk2 10:10 30.maj 2026.

ajde franček pa mi naštej eno fabrko, v tejle sloveniji ki je ratala v sloveniji ? no dej ! samo propadle so ti jih naštejem SCT, TAM, MURA, LITOSTROJ, AA ... vse ostalo je iz juge železarne, kolinska frucatal, tomos, ...prikaži več, krka, lek, ..... hoteli na bledu v portorožu in kranski gori. kaj je slovenija nardila v 35 letih ? prodala in zapravila. kje so naše banke ??!!! dej spel se bučk neumni. gozdovi so šli v vatikan.

• francek 17:00 30.maj 2026.

Če bi bila juga res tako uspešna ne bi finančno vsaj trikrat propadla in bi lahko vračala kredite, ne pa, da še za obresti ni bilo.

• francek 17:03 30.maj 2026.

Ja res je propadla, je pa tudi res, da so bili na vodilnih mestih večinoma častilci rdečih,zato se njim zahvali.

StarMačk 19:17 30.maj 2026.

@francek, daj si še enkrat preberi kaj je napisano, ker tega kar ti nazaj repliciraš nihče ne problematizira! Še enkrat juga kakršna koli že bila, kar koli se je v njej dogajalo in vemo, da je bila za nas daleč ...prikaži več od idealne države, brez nje danes ne bi bilo države Slovenije. Jugoslavija, prva in druga predstavljata najpomembnejši stopnji do suverene slovenske države, pa se to poklopilo v tvoj kratkovidni zgodovinski pogled ali pa ne, ker to je zgodovinsko dejstvo, ki se ga ne da izbrisati!

• francek 21:31 31.maj 2026.

Pa saj imate jugo v Sloveniji, kaj cvilite.

• rd2dmk2 21:41 31.maj 2026.

francek- pejd mal na eno pasedžato in skadi en srobret. kakšno jugo neki le . a imamo službo do penzije ? a imamo dohtarja na dohvat ruke in takoj ? a nam sindikat uredi ozimnico in počitnice v sindikalnem domu ...prikaži veču ? a smo pridni in se ne krade in goljufa ker miličnikov pendrek je trd in boleč ?a si lahko zgradimo hiško in vikend s prijatelji ne da bi nam kdo grozil da nas prijavi za delo na črno.

• francek 05:22 01.junij 2026.

Mislim na jugoviče v Sloveniji, kreten.

• rd2dmk2 10:11 01.junij 2026.

ja francek kaj pa še čakaš spoki kufre in pod pod noge. pa lukca sabo odpel pa vse fuzbaliste in košarkaše in ostale žogo mučitelje. pa vse une janeze , k jim fotr ni znou prav povedat na matičnem uradu ...prikaži več imena krasnichi pa je pokazal na tablico uradnika.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.