Bo potrebno vse sprostiti, vendar z doslednim upoštevanjem ukrepov za preprečevanje širjenja. Šole nima smisla odpirati za en mesec. Tudi turiste iz držav z dobrim stanjem čim več in tudi slovenci v varne države. Razdalja 2m ali maske in razkuževanje… ...prikaži več bodo pač ostale dokler bo virus in drugi potrebni ukrepi
Maske razkuževanje in vsi ti ukrepi so samo napisano pravilo .... včeraj peljal mimo sladoledarja ljudje v koloni na razdalji slab meter cirka 15 oseb brez vsake maske sladoledar brez maske .... izdajanje računov hahaha kaj sploh to je ......in… ...prikaži večn mi se gremo varnostnih ukrepov ......ne čudite se in ne jokcajte ko se bodo stvari okrepile .....
Čim vidim Kacina me to spomni na tri stvari; 1. Kacinov klanec, 2. izraelske havbice in 3. transfer pokojninske blagajne na privat račune v tujini.
Opa.. tole s pokojninsko, in privat računi mi je tuje.. Povej kaj več..
Pozabila sva na lito ograjo ministrstva..
poglej ta video pa ti bo vse jasno ;) https://www.youtube.com/watch?v=TSFfq2J7xVg&t=71s
@ stoy- sorči, sm eni čuki pa pšanci se mi vrtijo..- ne razumem..
Mene pa na komunističnega fajmoštra. Partijski pedigre ima, pridigati ga je naučil politkomisar s poti Avnoja.
Prevarana Slovenija: domoljubje, zapisano z ničlami.......vse je dokumentirano Knjiga, Matej Šurc
Kacin nej bo tih ,in nej gre glrdat Šobcev bajer da pride mal k sebi, zdej k mu je JJ poravu plačo___
Bo potrebno vse sprostiti, vendar z doslednim upoštevanjem ukrepov za preprečevanje širjenja. Šole nima smisla odpirati za en mesec. Tudi turiste iz držav z dobrim stanjem čim več in tudi slovenci v varne države. Razdalja 2m ali maske in razkuževanje… ...prikaži več bodo pač ostale dokler bo virus in drugi potrebni ukrepi
Maske razkuževanje in vsi ti ukrepi so samo napisano pravilo .... včeraj peljal mimo sladoledarja ljudje v koloni na razdalji slab meter cirka 15 oseb brez vsake maske sladoledar brez maske .... izdajanje računov hahaha kaj sploh to je ......in… ...prikaži večn mi se gremo varnostnih ukrepov ......ne čudite se in ne jokcajte ko se bodo stvari okrepile .....
žurnal je že skapiral, da takoj ko objavijo kacinovo sliko, bodo ekstremni levičarji cel dan obiskovali portal in komentirali. čestitam.
Naj bode 14 odprto ( mam R.D. ), da peljem familjo na ribe v Besnico..
So res dovoljene masaže, kot piše v članku? Lahko to kdo potrdi? Fizioterapija in masaže se prav tako odpirajo 4.5.2020?