Slovenija
13 ogledov

Kaj je KPK povedal Janša?

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • MeršolLingvist 18:18 18.junij 2013.

mene bolj zanima, kam so šli milijoni od zemljišč, ki so jih kupili Jankovićevi sinovi v Ljubljani za bagatelno ceno in so bila pozneje spremenjena v zazidljiva.

• Šemefuky 23:58 18.junij 2013.

Daj frajeru nakaži meni mal tistega česar se ne spomneš, ker jaz se te bom spomnil. Takega ciničnega prašiča, pa še ni mati rodila, to je unikat.Pismo sedaj pa sem tudi jaz proti tožilstvu, sodiščem in vsem ostalim preganjalcem ...prikaži več hudiča, ker če je ta primerek še na prostosti in ni obsojen za tisto kar se ne spomne, za davkarijo velja obratno dokazno breme, potem lahko danes vse take prašiče izpustijo, ker itak niso nobenga sposobni zapreti, ki je res kaj naredil. Svinje zbor in vse v 3PM.

• zic 18:59 18.junij 2013.

ne odvračajte pozornosti...tukaj je članek o Janši, ki ima dovolj masla na glavi...je bil podoben članek o Jankoviču pa bi takrat spodaj pisali???????

• Oxxo 19:16 18.junij 2013.

Točno tako - ne spreminjaj teme! Tukaj se piše o LOPOVU JJ.

• Oxxo 19:16 18.junij 2013.

LOPOV GRANDE!

• mph 21:31 18.junij 2013.

Meršol, ti je lep razložil zic, istočasno pa ti še povem nimam nobenega problema s tem, da gre v zapor Jankovič, ČE mu dokažejo karkoli.

• Mr.Bean 07:27 19.junij 2013.

Verjetno, ko toooliko zaslužil s pisanjem knjig ne uspeš več slediti svoje finance…

čavez 17:53 18.junij 2013.

Ima luknjo v spominu namesto da bi imel luknjo v glavi.

• KOJAK 19:17 18.junij 2013.

BUMBAR Meršolov... saj to NAS VSE ZANIMA, a zanima nas tudi od kje JJ-u gotovina. Jaz se za 10 let nazaj spomnim, kako sem kupil kakšen avto (menjal že 3) in od kje sem dobil vsak znesek večji od 500 €.

• Scott 23:51 18.junij 2013.

janković ne ve za molijone, mišić neve niti za vse svoje nepremičnine, itn, itn...pa nikome ništa???

• Scott 23:53 18.junij 2013.

Kramberger jo je imel v srcu, Slivnik kar tri v hrbtu...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.