Slovenija

"A mi lahko nekdo pove, zakaj je Hofer na pol prazen?"

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Garancija 09:32 25.februar 2026.

Nočejo več prodajati slovenskih izdelkov ampak samo svoje,pa še to tiste,ki so zanič,pojdite drugam vam svetujemo

NickMason. 09:45 25.februar 2026.

Itak

papak 19:52 25.februar 2026.

Kam pa naj gremo? Kaj naj kupujemo? Kaj če je slovensko je zdravo? Je zelo kvalitetno?

• Pepe007 12:57 25.februar 2026.

Hofer se očitno vrača h koreninam. Zadnja leta je imel čedalje več nasrano notri. Prej mi je bil všeč, ker je bila trgovina, kjer si vstopil notri, ugotovil tloris, ker sta bili dve možni varianti v naših krajih in v ...prikaži več dveh minutah si nabral tistih pet izdelkov in bil na blagajni, kjer pa si tudi bil hitro skozi. Super.

papak 19:51 25.februar 2026.

Ja res je, skoraj da ne bi vedel v katerem kraju si tako zelo podobno je bilo vse. Zdaj pa vsak po svoje. Pa skoz nekaj prestavljajo, ko se ravno navadiš na postavitev.

• Pierre 10:29 25.februar 2026.

Krivi so ultra levičarji, Golob pa Musarjeva....ko bo vladal Janša se bo cedil mlek in med za nič denarja :-)

• Smetfor 12:08 25.februar 2026.

Pa še prisilno cepljenje bo zastonj ;-)

Leon 13:10 25.februar 2026.

Pierre..,.+ za dober sarkazem vendar troli tega ne razumejo in ti delijo pluse.

uros8 17:26 25.februar 2026.

V prevodu to pomeni: "Svin.e bodo prevzele oblast, narod bo spet trpel, šef vlade bo pa spet denar brezskrbno nekaj let štel."

Nika23e 20:12 25.februar 2026.

I⁠š⁠če⁠š d⁠ek⁠lе z⁠a e⁠no n⁠o⁠č💋? D⁠ob⁠rod⁠oš⁠l⁠i - www.sex21.fun

• munja 10:48 25.februar 2026.

Pa kaj to pišete, pri nas so police polne, prav tako je veliko kupcev???!!!

jate 12:55 25.februar 2026.

kje pri vas???no povej ,da obiščemo ta vaš hofer

jezeran 21:10 25.februar 2026.

Privlekli bodo svoje izdelke, kateri so za v smeti. Že tole njihovo oglaševanje original za njihovo sranje vse pove. Se spomnim, ko je Lidl privlevek vse tisti švabske salama, enostavno niso bi je za jest. Vse isti okus z različnimi ...prikaži več imeni. Naj to jejo švabi, mi imamo svoje

• Žvižgač 18:17 25.februar 2026.

Kvaliteta pa taka da vsake toliko kaj strupenega iz prometa umaknejo. Pa sploh ni poceni trgovina.

• etvi 19:04 25.februar 2026.

Danes drugi dan, niti kruha nimajo.

karjola 19:33 25.februar 2026.

Ma boli me kurac za hofer in vse ostale avstrijske botege. naj si jih peljejo domou

papak 19:49 25.februar 2026.

Tako zelo te boli da si moral komentirati. :D

• lisserman 17:38 25.februar 2026.

Velikost je pomembna! Ta stvar resnično poveča vašo napravo, rezultat je viden v enem tednu:--->-> https://mub.me/grov

• Ender3 10:11 25.februar 2026.

Tudi v oglaševanju postajajo vedno bolj skromni. Nimajo več kaj ponudit po diskontni ceni https://forbes.n1info.si/posel/na-pol-prazne-police-v-velikem-trgovcu-pri-nas-kaj-se-dogaja/

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.