Hofer se očitno vrača h koreninam. Zadnja leta je imel čedalje več nasrano notri. Prej mi je bil všeč, ker je bila trgovina, kjer si vstopil notri, ugotovil tloris, ker sta bili dve možni varianti v naših krajih in v… ...prikaži več dveh minutah si nabral tistih pet izdelkov in bil na blagajni, kjer pa si tudi bil hitro skozi. Super.
Ja res je, skoraj da ne bi vedel v katerem kraju si tako zelo podobno je bilo vse. Zdaj pa vsak po svoje. Pa skoz nekaj prestavljajo, ko se ravno navadiš na postavitev.
Privlekli bodo svoje izdelke, kateri so za v smeti. Že tole njihovo oglaševanje original za njihovo sranje vse pove. Se spomnim, ko je Lidl privlevek vse tisti švabske salama, enostavno niso bi je za jest. Vse isti okus z različnimi… ...prikaži več imeni. Naj to jejo švabi, mi imamo svoje
Tudi v oglaševanju postajajo vedno bolj skromni. Nimajo več kaj ponudit po diskontni ceni
https://forbes.n1info.si/posel/na-pol-prazne-police-v-velikem-trgovcu-pri-nas-kaj-se-dogaja/
Nočejo več prodajati slovenskih izdelkov ampak samo svoje,pa še to tiste,ki so zanič,pojdite drugam vam svetujemo
Itak
Kam pa naj gremo? Kaj naj kupujemo? Kaj če je slovensko je zdravo? Je zelo kvalitetno?
Hofer se očitno vrača h koreninam. Zadnja leta je imel čedalje več nasrano notri. Prej mi je bil všeč, ker je bila trgovina, kjer si vstopil notri, ugotovil tloris, ker sta bili dve možni varianti v naših krajih in v… ...prikaži več dveh minutah si nabral tistih pet izdelkov in bil na blagajni, kjer pa si tudi bil hitro skozi. Super.
Ja res je, skoraj da ne bi vedel v katerem kraju si tako zelo podobno je bilo vse. Zdaj pa vsak po svoje. Pa skoz nekaj prestavljajo, ko se ravno navadiš na postavitev.
Krivi so ultra levičarji, Golob pa Musarjeva....ko bo vladal Janša se bo cedil mlek in med za nič denarja :-)
Pa še prisilno cepljenje bo zastonj ;-)
Pierre..,.+ za dober sarkazem vendar troli tega ne razumejo in ti delijo pluse.
V prevodu to pomeni: "Svin.e bodo prevzele oblast, narod bo spet trpel, šef vlade bo pa spet denar brezskrbno nekaj let štel."
Iščeš deklе za eno noč💋? Dobrodošli - www.sex21.fun
Pa kaj to pišete, pri nas so police polne, prav tako je veliko kupcev???!!!
kje pri vas???no povej ,da obiščemo ta vaš hofer
Privlekli bodo svoje izdelke, kateri so za v smeti. Že tole njihovo oglaševanje original za njihovo sranje vse pove. Se spomnim, ko je Lidl privlevek vse tisti švabske salama, enostavno niso bi je za jest. Vse isti okus z različnimi… ...prikaži več imeni. Naj to jejo švabi, mi imamo svoje
Kvaliteta pa taka da vsake toliko kaj strupenega iz prometa umaknejo. Pa sploh ni poceni trgovina.
Danes drugi dan, niti kruha nimajo.
Ma boli me kurac za hofer in vse ostale avstrijske botege. naj si jih peljejo domou
Tako zelo te boli da si moral komentirati. :D
Velikost je pomembna! Ta stvar resnično poveča vašo napravo, rezultat je viden v enem tednu:--->-> https://mub.me/grov
Tudi v oglaševanju postajajo vedno bolj skromni. Nimajo več kaj ponudit po diskontni ceni https://forbes.n1info.si/posel/na-pol-prazne-police-v-velikem-trgovcu-pri-nas-kaj-se-dogaja/