Očitno bi avtorica rada malo mešala meglo, glede na to, da ponavlja članek, ki so ga že 1. oktobra objavili pri Slovenskih novicah, 2. oktobra pa še v Večeru!?
A res ne najdete kaj boljših novic?Recimo zakaj ne dobimo penzionisti z najmanjšo penzijo isto božičnico kot zaposleni,a smo manj vredni osebki, ki se jih hoče vlada čimprej znebit,ker smo prepošteno delali,da nam taki pizdeljni zdaj hočejo pobrat še tisto… ...prikaži večo kar smo privarčevali,gonte se vsi u
In kaj nas to briga.?
Očitno bi avtorica rada malo mešala meglo, glede na to, da ponavlja članek, ki so ga že 1. oktobra objavili pri Slovenskih novicah, 2. oktobra pa še v Večeru!?
Uf kakšna reklama za kolegico. Če je to ena najbolj priljubljenih voditeljic sem jaz Janez janša.
Koga boli kurac
Boga Ana, ima novo ljubezen verjetno
Kje je ta od "lepotičke"
Smrdi skrita mizerija.
Tako se ti v kurbenhauzu zgodi, ce samo enkrat ustrelis proti golobu, pa cetudi je ta samo votel glinasti!
Nekaj podobnega kot v Noriškem kraljestvo, če se zameriš princu teme..Gotof si. !
A res ne najdete kaj boljših novic?Recimo zakaj ne dobimo penzionisti z najmanjšo penzijo isto božičnico kot zaposleni,a smo manj vredni osebki, ki se jih hoče vlada čimprej znebit,ker smo prepošteno delali,da nam taki pizdeljni zdaj hočejo pobrat še tisto… ...prikaži večo kar smo privarčevali,gonte se vsi u
Ne reci, da Janšev penzionist piše komentarje. To bi bil intelektualni presežek brez garancije..
Kaj ni nikogar, ki bi pogledal na avstrijsko-koroško. Tam je veliko bordelov Ana pa je znana po tem, da obvlada tudi nemščino.
Pa kdo jo tako pogreša? Jaz ne, upam le, da je več ne bo nazaj.