Magazin /magazin/film-glasba-tv
20929 ogledov

Kaj se zgodi s hrano, ki jo skuhajo v MasterChefu?

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • supreme 08:18 10.april 2018.

    Kaj se jebpa naredilos tistim krvavo pecenim kracam?

  • Tupamaros 11:58 10.april 2018.

    Ker ni užitna roma v biološke odpadke.

  • pje 14:34 10.april 2018.

    Pa kaj se ta Binč nekaj napihuje okrog hrane kak bo on to pa to gledal. Tisti, ki smo v živo gledali GIŠ smo videli kaj vse je dovolil takratnim tekmovalcem hrana je samo letela v koš in packi kakšni ...prikaži veči so bili z Binčekom na čelu. In ta bo zdaj najbolj pameten. Ta zame nikoli ni bil in ne bo nek jaki kuhar kvečjemu nek šalabajzer.

  • Majazmaja 09:14 10.april 2018.

    Gledala sem tisti del (prvi?), ko je nekdo napol spekel okrog 50 piščančjih krač ... Kam je šlo pa to? Pa to ni bila edina hrana, ki so jo vrgli v smeti. Verjamem, da imajo odnos do hrane in doma ...prikaži več tega ne delajo, ampak niti na TV jim ni treba ... Pri teh kračah ni lahko rekli, da mora vsak pripraviti npr. 10 krač in potem izberejo najpopolnejše. Ne pa prosto po izbiri!

  • Marka Skace 14:21 10.april 2018.

    Ko smo jedli Volčičevo hrano , en teden nismo mogli srat , zaradi posebnih dodatkov.Navidezna estetika ni vse.

  • miki1234 08:40 10.april 2018.

    lep odgovor iz marketinga. kaj se s to hrano dejansko zgodi pa vsi dobro vemo...

  • Jagijagi1 11:40 10.april 2018.

    Če ti Volčič streže se ne boš zredil od količine!

  • wingspan15 10:10 10.april 2018.

    Meni to ne pije vode. Prav vse kračice so bile rezane. Največ jih je bilo krvavih pri kosti. Le kdo bi to pojedel, lepo vas prosim. Porabili so jih pa zagotovo več kot 100. Če na tak način spoštujejo hrano, ...prikaži več potem gorje nam. Verjamem pa, da v svojih lokalih tega ne počnejo. Saj bi šli hitro na kant.

    • klincek 13:55 10.april 2018.

      Poglej oddajo še enkrat,ne trobezlaj na pamet.

  • alfabeta 19:48 11.april 2018.

    Sploh mi je ta poklic odvraten do skrajnosti, kogar veseli to je drugo, nočem kvariti veselja, poglejte une kračke, predstavljajte si afričane kako bi navalili, ampak ne, mi smo CHEFI, čudno da potem v celi Ljubljani ne more človek dobiti ...prikaži več enega koslila, da mu ne bi bilo slabo zraven skoraj..

  • Thomy 10:51 10.april 2018.

    Kaj se res s tem ukvarjamo?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.