Šport /sport/zimski-sporti

Kaj si o incidentu s Prevčevimi smučmi misli prvi mož FIS-a?

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • francek 18:31 26.januar 2026.

A je to delo komisije, da onemogoča športnika.

• francek 18:32 26.januar 2026.

v glavnem švabi so nam ukradli medaljo.

• slavauk22 20:20 26.januar 2026.

petje tekmovat v rusijo al pa na kitajsko..........slovenije noben ne potrebuje......posebno ne jokice

• cigomigo 09:46 27.januar 2026.

vcasih sem Leon , pa vcasih ender3 vcasih pa mateja04 , vcasih pa tinto, pa mahatma ja vsake toliko časa spremenim nick in ob tem prav uživam ko vas jebem zmedenci, enkrat sem dober enkrat pa tudi DOBER vcasih navijam ...prikaži večjam za prevca, vcasih pa ne,, vcasih skačem ko slovenc vcasih pa ne

• slavauk22 20:24 26.januar 2026.

vsega je kriv prevc. smuči se da na tla, na stabilno podlago, ne da se jih naslanja na tiste nestabilne planke. a ga mama ni tega naučila.

• slavauk22 20:25 26.januar 2026.

saj vemo da je štorast............naslednjič bo še koga ubil........naj ga nekdo ustavi pa mu prepoved skakat

• ToSmJest 20:53 26.januar 2026.

Menda daš smuči v kontrolo in potem niso več pod tvojo kontrolo. Temu se ni mogoče izogniti.

• slavauk22 20:57 26.januar 2026.

kaka kontrola on je dal na mesto kjer ne bi smel............dej nehi srat okol

StarMačk 22:41 26.januar 2026.

Če bi med prenosom poslušal Jelka Grosa, ki je razlagal kje in na kakšen način je organizator na vrhu postavil kontrolni šotor, potem ne bi pisal neumnosti o smučeh na tleh in stabilni podlagi, ker tega organizator ni pripravil. Vsem ...prikaži več pred Domnom je član osebja, mogoče celo isti, ki je nato z marelo sklatil njegove smuči, pridržal smuči, da je skakalec opravil kontrolo. Ko je kot zadnji na vrsti bil Domen, pa tam ni bilo nikogar, zato je sam v dobri veri, da bodo varne smuči prislonil na šotor...

• slavauk22 06:29 27.januar 2026.

zgleda da ga je bog zavedel pa to

• cigomigo 09:43 27.januar 2026.

vcasih sem Leon, pa ender3 vcasih pa mateja04 , vcasih pa tinto, pa mahatma ja vsake toliko časa spremenim nick in ob tem prav uživam ko vas jebem zmedenci, enkrat sem dober enkrat pa tudi DOBER

StarMačk 11:00 27.januar 2026.

Ne precenjuj se, si le ena uboga zmeda, ki ne ve kaj bi sama s sabo!

• irena213 18:48 26.januar 2026.

A veste kaj? Lohk že počas nehte s temi smučmi... ratuje že dolgcajt!

• mateja04 20:05 26.januar 2026.

In ZAKAJ to bereš?

• dvaveč1 14:15 27.januar 2026.

vceraj sem bil edenveč, pa tinto, pa cigomigu, pa vcasih sem ender3 , to j etakrat ko se me zablokirali kot ender2,, pa so me zablokirali kot mateja03, pa sem postal mateja04 ja vcasih sem eno vcasih sem drugo, samo ...prikaži večo da vas jebem da se vi kregate med seboj, to mi je užitek, vcasih navijam za prevca, vcasih pa ne , vcasih sem slovenc .vcasih pa ne

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.