Avto
1882 ogledov

Kaj storiti, ko vas nekdo zaparkira?

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Papaja Popi 08:17 16.december 2015.

    Nekateri parkirajo, kot da so drek v štali.Samo, da so oni dobri in potem je vse v redu.

  • Papaja Popi 08:17 16.december 2015.

    Nekateri parkirajo, kot da so drek v štali.Samo, da so oni dobri in potem je vse v redu.

  • maresem2 09:33 16.december 2015.

    Ne bom nikoli več hupal.... za take imam pri sebi konico za liposukcijo pnevmatik, se ve čigavih.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:54 16.december 2015.

    Če je tolk nujno najameš taksi. Vem vem...nepotrebni stroški ampak vseen je to najcenejša možnost v primerjavi z tem če se zabiješ, delaš škodo al pa če zarad hupanja dobiš kazen 40 evrov. Nehvaležna ampak najbolj optimalna rešitev po mojem mnenju.

  • asmas 12:38 16.december 2015.

    ma kaj se sploh sekiratemeni je tip zaparkiral (imam starega terenca s kljuko) naredil sem se da ne vidim in rikvercal v njegova desna vrata ter preko zelenice odplejal na" varno "razdaljo ter opazoval,žabarju se je snelo ,meni ...prikaži več pa smejalo----čakal sem ga 10 minut medtem tudi potrobil.kazen je bila zelo huda.drugače se pa strinjam s vsemi uporabniki raznih ključev.Kazen je zelo podučna.Pa ne na mestu kjer se ne vidi temveč v vičini spuščenih rok torej na višini kljuke.tam vsak vidi.Prst pa moraš držati na kovinskem delu ključa da ga ni slišati ko praska po "plehu"

  • Žurnalček 12:11 25.december 2016.

    Seljaćino !

  • jakec1575 10:21 16.december 2015.

    Odlično. Sedaj ste dali prepotentnežem še razlog več za njihovo obnašanje. Ker 90% je takih, ki se vidijo nad ostalimi. Kazen, da zaparkiraš nekoga bi morala biti 5x večja. Pa tudi hupanje, kolikor vem se uporablja pri opozarjanju in ogrožanju. ...prikaži več Oviranje ne sodi v to kategorijo? Imas nujni sestanek na uro in nekdo te nepricakovano zaparkira. Nekateri dostavljalci so vsaj tako ogranizirani, da pustijo telefonsko številko in pridejo takoj, če je treba.

  • miroslav.starc 11:16 16.december 2015.

    Ne smeš se vznemirjati, lepo greš na kavo v bližnji lokal. Še prej pa mu s ključem potegneš zelo globoko brazdo na predelu (do pleha ali pa skozi), kjer se ne vidi takoj. Bo za drugič vedel !

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:00 16.december 2015.

    No če ni kej urgentnega in imaš s seboj prenosni računalnik problemov ni. Pač se usedeš, pa gledaš film al pa neki. Lahko se tud učiš v tem času. Če je urgentno je seveda stvar težja.Jz sm tud po ...prikaži večo pol ure že enga čakal pa se mi je vleklo celo večnost. Pa bil sem slabe volje. Sam kaj češ....Lahk si miren pa da je to edin problem danes, al pa narediš še kak problem z svojo neučakanostjo. Jz modela ki je zaparkiral nisem prijavil policiji/redarstvu ker sm probu pomislt da je mogoče model imel ravno slab dan. Jz sicer tega ne bi naredil ampak vsak ima napake ane. Ni sicer prav da jih imamo sam, vsak naj se trudi da jih ima čim manj ampak smo ljudje marsikej se nam lahk v lajfu zgodi...tak da enga obsojat za to je mogoče pretirano. Če bi se mi to ponovil na istem parkirišču pa bi najprej pogledal če je pustil kak listek potem pa poklical policijo če ga ni.

  • Žurnalček 12:13 25.december 2016.

    Avto, ki se parkira tako kot je prikazano na sliki MORA biti v nevtralu , da se ga lahko premika naprej in nazaj in potem problema ni.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.