Slovenija
24 ogledov

Kaj točno zahtevajo pobudniki protestov?

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • feferon 13:25 09.december 2012.

    Korita ostajajo, prasci se menjajo! Ne me narobe razumet! Ljudska modrost. Spremenit zakone pa obvezno, da si bodoči politiki ne bodo mislili, da so od boga dani.

  • mph 09:07 08.december 2012.

    Zahtevajo samo to, da barabe, ki so uničile Slovenijo ali sodelovale obilno pri temu, izginejo v zgodovino. In edino vzgojno bi bilo, da končajo na dolgoletnih zapornih kaznih. Za uničevanje države in za najhujše oblike gospodarskega kriminala, ki so uničile ...prikaži več tisoče in tisoče družin, pa smrtna kazen. Vsaj v temu bi morali imeti za vzror Kitajsko.

  • Tupamaros 09:49 08.december 2012.

    Vse kar demonstranti hočejo bom strnil tako: Razjahaj Janez, da zajaha Zoran.Gerontokracija press.

  • naj_pojasnim 11:09 08.december 2012.

    Mene pa zanima, kako bodo protestirali 21.12., ce takrat bo konec!? Fertik! GotoFo bo!

  • Žurnalček 09:41 08.december 2012.

    Hočemo TRETJO REPUBLIKO !Takojšnjo ukinitev Državnega sveta ! Takojšnjo spremembo ustave , ki bo vključevala poleg sveta, še zmanjšanje poslancev na 44+2 in odpravo in 240 občin , ter zmanjšanje na 9 občin-pokrajin .In hočemo Janšo Ivana Janeza ...prikaži več zaposlenega pod šifro PM takoj na sodišču in 30 dnevnem priporu zaradi dvakratnega groženja z vojaškim udarom, zaradi zmanjšane borbene moči države z krajo in preprodajo orožja, ter sledenje Avstrijskemu sodišču v zadevi Patria. Aretacijo ZAGOŽNA, slovenskega Dalia-CEKUTO in Crnkovića. ARETACIJO: Bavčarja, Krkoviča, vse gradbince, prejšnih šefov NLB, NKBM, Vektorja,in vseh direktorjev , ki so naša podjetja spravili v stečaj , da so jih lahko nato oni kupili. Aretacijo vseh, ki se v SLO pojavljajo pod imenu firm, kot tuji vlagatelji, so pa naša banda !

  • Drago Ivanović 18:28 08.december 2012.

    1. SLOVENSKA VSESPLOŠNA VSTAJA NARODA (PROTI OBLASTI) 21. 12. 2012 21. december 2012 OB 15:00Vsesplošna mobilizacija v akciji NNNP - nič nas ne sme PRESENETITI.KDOR SE NE ODZOVE BO KAZNOVAN Z PRISILNIM JAVNIM DELOM KOT ...prikaži več GA BO DOLOČILO LJUDSKO SODIŠČE. ZARADI RECESIJE SEBOJ PRINESITE DOBRO VOLJO NASMEŠEK NA OBRAZU, ČE PA BO HLADNO, PA LAHKO TUDI TOPLE NAPITKE.• Jaz pa sem najsrečnejši človek na svetu, da sem imel možnost spoznati tega plemenitega enkratnega domoljuba in borca za resnico in pravico. Spoznati ga tudi iz druge strani, kot so ga prikazali mediji. Hvala ti LADISLAV TROHA, DA SI MI ZAUPAL IN SI ME SPREJEL ZA PRIJATELJA, ČEPRAV SI KDAJ PA KDAJ PODVOMIL VAME, DA SO TI ME PODTAKNILI, KER SEM NEKOČ BIL ČLAN SD SE PRAVI PAHORJEVE STRANKE, A TAKOJ, KO SEM SPOZNAL, DA SD NI SOCIALNA STRANKA TEMVEČ STRANKA KAPITALA IN PRIVILEGIJEV SEM IZSTOPIL IZ NJE, KO SEM GOSPODA PAHORJA V HOTELU LEV VPRAŠAL KAKO NAJ ŠTIRIČLANSKA DRUŽINA TAKRAT ŠE Z TOLARJ

  • Milan Samide 22:56 09.december 2012.

    KO BI POLITIKI SPOŠTOVALI VSAJ USTAVO RS pa je do sdaj niso, zato pa so vse zafurali in za te politike in javne funkcionarje je napisan 26.členss26.člen URS, ( pravica do povračila škode)Vsakdo ima pravico do povračila škode, ...prikaži veče, ki mu jo v zvezi z opravljanjem službe ali kakšne druge dejavnosti državnega organa, organa lokalne skupnosti ali nosilca javnih pooblastil s svojim protipravnim ravnanjem stori oseba ali organ, ki tako službo ali dejavnost opravlja.Oškodovanec ima pravico, da v skladu z zakonom zahteva povračilo tudi neposredno od tistega, ki mu je škodo povzročil.TREBA GA JE V PRAKSI SPROVEST, pa bo.

  • Patricijaz 18:44 16.december 2012.

    Pozdravljeni,Lahko lepo prosim podpišete peticijo za izpust protestnikov iz zapora. Med njimi je tudi naš prijatelj, ki je zares nedolžen in mu želimo pomagati.Verjetno s peticijo ne bomo ničesar dosegli, ampak bodo vsaj fantje in vlada videli, ...prikaži več da imamo podporo iz cele Slovenije in sveta.https://secure.avaaz.org/en/petition/Please_help_release_slovenian_innocent_protesters_out_of_prison/Hvala in lep pozdrav! Če se da pošljite še naprej.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.