..in o KRIVOSODJU ! Sodstvo je glavni krivec za stanje kriminala v Sloveniji . Znano je ,da sodnikom grozijo tako in drugače ...gospodje sodniki (sodnice) če niste pripravljeni sprejeti tveganja za svoja dejanja potem pojdite za picopeka ,kateri nima nobene odgovornosti .
Menim, da je bil določen za "izvršitelja", saj bi ga v vsakem primeru doletela minimalna kazen ali pa bi jo kot mladoletnik odnesel zgolj z "strogim" opominom???
Glede na izkušnje našega pravosodja bi morali napisati : Domnevni 13 letnik je domnevno streljal na domnevnega moškega ....krivosodje bo čez 15 let odločilo kako je bilo !
Ne da tega ni še več, ampak je že zdavnaj preveč!!!!!!!! Kdo pa je kriv?????????? Ne vem, komu na čast imamo na milijone predpisov in zakonov, če se sploh ne uporabljajo oz. izvajajo.
Resno sprašujete, kako je to mogoče? V "favelah" na Dolenjskem je orožja in gnilo lenih neprilagojencev (tako staršev kot njihovega zaroda) malo morje. Ena huda racija, pa bo,
No, vidite kaksen trotelj je holob ?!? Vceraj je
zagotavljal, da so se cigani pomirili in smo varna drzava ! Naslednji dan je demantiran ! Cim odpre usta, laze...
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 1.000.000 € s stopnjo 3% . Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
V kripto prevari sem izgubil 560.000 evrov in nekaj časa sem mislil, da jih ne morem dobiti nazaj. Izkušnja je bila uničujoča, dokler nisem stopil v stik z NVIDIA TECH HACKERS (ekipo za kibernetsko varnost v velikem ameriškem tehnološkem in… ...prikaži več programskem podjetju). Njihova ekipa je bila profesionalna, odzivna in zelo usposobljena za sledenje ukradenega premoženja. Na moje olajšanje jim je uspelo pravočasno povrniti mojo kriptovaluto.
E-pošta: nvidiatechhackers@gmail.com
Hehe Nvidiini hekerji imajo zihr emajl pr stricu Guglju ;) Se pravi, ideja je da če so nekomu eni hekerji že pobrali par sto jurjev, ima mogoče še par sto za druge hekerje.
toliko o varni drzavi in pobranem orozju
..in o KRIVOSODJU ! Sodstvo je glavni krivec za stanje kriminala v Sloveniji . Znano je ,da sodnikom grozijo tako in drugače ...gospodje sodniki (sodnice) če niste pripravljeni sprejeti tveganja za svoja dejanja potem pojdite za picopeka ,kateri nima nobene odgovornosti .
nostradamus veliko stvari se dogaja tvojih mnenj pa bore malo..Jih šparaš za hujše čase ali je spisek uporabniških imen enostavno predolg..
Menim, da je bil določen za "izvršitelja", saj bi ga v vsakem primeru doletela minimalna kazen ali pa bi jo kot mladoletnik odnesel zgolj z "strogim" opominom???
Asociacija na KZ Švedske in umore ,ki jih izvršujejo 13 letniki . Bizarnost brez primere kaj se dogaja .
Ne, CSD bo obvestil starše....
Najboljse zdej da tega brazilca se v solo dajo da pride se tja z orozjem...jao jao
Čez koleno in mu ustrojiti rit...
Briga njega rit.
Z gumištrudlom preko hrbta, pa bo mir. PA OROŽJE POBRAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Glede na izkušnje našega pravosodja bi morali napisati : Domnevni 13 letnik je domnevno streljal na domnevnega moškega ....krivosodje bo čez 15 let odločilo kako je bilo !
Ne zastaralo bo....
Ne razumem,zakaj vas to toliko čudi, meni je čudno edino to, da tega ni še več!!!
Verjetno ne prijavojo vsakega - si ne upajo!
Ne da tega ni še več, ampak je že zdavnaj preveč!!!!!!!! Kdo pa je kriv?????????? Ne vem, komu na čast imamo na milijone predpisov in zakonov, če se sploh ne uporabljajo oz. izvajajo.
Ja res se je za vprašat, kako je to mogoče, bebci novinarski.
Nič novega in nič čudnega. Hm, baje, da so jim vso orožje pobrali...
Ja bebci v mi ministrstvih a še sedaj ne veste, da imajo cigani več orožja kot naša policija.
Resno sprašujete, kako je to mogoče? V "favelah" na Dolenjskem je orožja in gnilo lenih neprilagojencev (tako staršev kot njihovega zaroda) malo morje. Ena huda racija, pa bo,
ena racija še zdaleč ne bo dovolj.
Vajenc! Prej bi sebe poknil kod drugega ;-)
No, vidite kaksen trotelj je holob ?!? Vceraj je zagotavljal, da so se cigani pomirili in smo varna drzava ! Naslednji dan je demantiran ! Cim odpre usta, laze...
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 1.000.000 € s stopnjo 3% . Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
V kripto prevari sem izgubil 560.000 evrov in nekaj časa sem mislil, da jih ne morem dobiti nazaj. Izkušnja je bila uničujoča, dokler nisem stopil v stik z NVIDIA TECH HACKERS (ekipo za kibernetsko varnost v velikem ameriškem tehnološkem in… ...prikaži več programskem podjetju). Njihova ekipa je bila profesionalna, odzivna in zelo usposobljena za sledenje ukradenega premoženja. Na moje olajšanje jim je uspelo pravočasno povrniti mojo kriptovaluto. E-pošta: nvidiatechhackers@gmail.com
Hehe Nvidiini hekerji imajo zihr emajl pr stricu Guglju ;) Se pravi, ideja je da če so nekomu eni hekerji že pobrali par sto jurjev, ima mogoče še par sto za druge hekerje.
A so ti še mal več pačal kot si zgibil? Če bi imel pol miljona bi ti sedaj ležal v razbitem lamburginiju.😁