Iskrene čestitke!!!
Košarkar iz Ljubljane in manekenka iz Zagorja ob Savi sta hčerko Gabrielo na tem svetu pozdravila pred skoraj natančno dvema letoma. A sem malo zaspal al ma že drugo?
Eno ma staro že 2 leti, zdaj pa še novo. Človek zna narediti luknjo v luknji. Čestitke
Nisem mislil na drugo hčer ampak dekle. Ana Marija Goltes ali je iz Zagorja ob Savi?
Težko je narediti luknjo v luknji pa da še vodo drži!!
bandit, tako pravijo. Kaj ti jaz vem, nisem od tam
Bolano ! Koga briga Dončić in njegova familija.
bolan si edino ti, glej ne komentiraj vsakega dreka pa ti bo prišparana psihoza,,,,sicer pa želim novorojenki zdravje, staršema pa čestitke
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Iskrene čestitke!!!
Košarkar iz Ljubljane in manekenka iz Zagorja ob Savi sta hčerko Gabrielo na tem svetu pozdravila pred skoraj natančno dvema letoma. A sem malo zaspal al ma že drugo?
Eno ma staro že 2 leti, zdaj pa še novo. Človek zna narediti luknjo v luknji. Čestitke
Nisem mislil na drugo hčer ampak dekle. Ana Marija Goltes ali je iz Zagorja ob Savi?
Težko je narediti luknjo v luknji pa da še vodo drži!!
bandit, tako pravijo. Kaj ti jaz vem, nisem od tam
Bolano ! Koga briga Dončić in njegova familija.
bolan si edino ti, glej ne komentiraj vsakega dreka pa ti bo prišparana psihoza,,,,sicer pa želim novorojenki zdravje, staršema pa čestitke