Slovenija
1028 ogledov

Kako preklinjajo slovenski najstniki

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 10:39 20.maj 2015.

hahhaa tako tako...kr zagrozi jim...zarad tebe se bojo sigurno vsi tleele sekiral :)

• zkvazdjkrregistracijozahtevate 10:41 20.maj 2015.

Kletvice so kvečjemu neki otročjega ne pa odraslega. Jz če vidm da odrasu človk uporablja kletvice si mislm...ta človk se more imet pa res za šibkega da mora svojo šibkost skrivat za tako težkimi kletvicami. Ubogi človek se pač boji ...prikaži več da ga brez kletvic sploh ne bi kdo resno jemal. Men se tak človek prej zasmil k pa da bi ga bolj resno jemal zarad tega.

• mph 09:04 20.maj 2015.

Super, bo nekaj bednih prispevkov manj na forumih. :-)

• Thomy 12:31 20.maj 2015.

Še v pesmih na radiu (tudi če angleške) in na Big Brotherju vsako kletvico cenzurirajo... Tukaj pa ni nobenega sprenevedanja... Vse na dan!

• dragec 12:50 20.maj 2015.

Preklinjajo: "marš u pi..čku materinu"

• kapibara 14:28 20.maj 2015.

- Da ti sin mladega pripelje"....- Hčerka naj ti mlado pripelje..

• 89943da6c76f273b8ff347bd3224d5d4e3bf388c 18:36 20.maj 2015.

V mojih časih so bile raziskovalne naloge malenkost bolj tehnično naravoslovno orientirane. Saj ne veš več kaj naj si misliš o modernih načinih izobraževanja ...

• depresija 14:54 21.maj 2015.

Mat kurba, kaj pa zasavci?

• depresija 14:56 21.maj 2015.

Ja, KOJAK, se strinjam. Ampak mal resnosti in kakega lektorja ali dva, bi pa vseeno nucal..

• punca05 08:09 20.maj 2015.

beden članek, kar je lahko pričakovati edino od Žurnala. Kdo vas le finančno podpira pri tem? Sama postavitev strani mi je všečna, zato se vračam sem, vendar vas bom počasi izobčila iz TOP liste, kot sem to naredila že s 24 KUR

• MaLi_BoG 08:22 20.maj 2015.

punca05 verjemi da tvoje mnenje o portalu nobenega ne zanima

• mph 10:50 20.maj 2015.

Naj dodam, da osebno tudi preklinjam po potrebi :-), se pa izjemno dobro kontroliram pred mlajšimi in morda mi je tu pa tam kakšna blažja kletvica ušla, pa sem se takoj opravičil in pojasnil, da ni prav preklinjat. Je pa ...prikaži več tako, odvisno v kakšnem okolju delaš, če v takem, kjer vsi tekmujejo kdo bo bolj preklinjal, se nekaj malega navzameš, kljub samokontroli. :-)

• KOJAK 09:05 20.maj 2015.

Spoštovana punca05, Ta portal je včasih bil del avstrijske korporacije, ki je izdajala tudi istoimenski brezplačnik. Kasneje so ga ukinili, prav tako to spletno stran. Kasneje so novinarji sami vzpostavili to spletnos tran in živijo od nje. Da pa pišejo ...prikaži več take članke je pa pač potreba po večji klikanosti, obiskanosti s čimer lahko lažje pridobijo oglaševalce, z denarjem katerih lahko pokrijejo svoje stroške in stroške delovanja strani in nudijo vsak kolikor toliko boljše vsebine kot na ostalih rumenih medijih.

• Karmen Cerar 10:21 20.maj 2015.

Upam da si bo komentar prebral vsak, ki se sprašuje enako kot punca05. Nimajo vsi sreče, da bi bili financirani s strani države. Držim pesti za žurnalovce.

• zkvazdjkrregistracijozahtevate 20:47 20.maj 2015.

Interpretacija je pri naravoslovju po večini lahko samo ena tako da ne morš dejansko neki novga odkrivat če nisi res na nekem izredno visokem nivoju katerga je pa malkdo sploh sposobn dosečt. Interpretacija pri družboslovju se pa spreminja ker se ...prikaži več ljudje nenehno spreminjajo. Zakonitosti narave se pač ne. In men to ni nč čudnga. Men je to bolj znak zasičenosti dostopnega naravoslovja (ta zasičenost pa povzroča tud manjše zanimanje za raziskovanje naravoslovja). Ljudje enostavno vidijo da je skoraj nemogoče kej novga pogruntat brez da bi leta in leta se točno eni stvari posvetil v najbl hude detajle. In marsikdo ni pripravljen investirat tok enga časa in energije v nekaj iz česar mogoče na koncu sploh ne bo nič.

• mph 09:04 20.maj 2015.

Khm ...." "S tem, ko si upajo izreči neko grdo besedo oziroma kletvico vpričo drugih, menijo, da izkazujejo svojo odraslost, " pravi Rene, ki je raziskoval tudi povezavo med preklinjanjem staršev in otrok." .... me zanima kaj potem kažejo s ...prikaži več kletvicami odrasli, da so otročji? :-)

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.