Slovenija
10 ogledov

Kako so se odrezali

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Method 09:44 11.november 2011.

    Narod v Sloveniji tudi sam sem biv neiven dovgo casa dokler nisem sam skapcav da tem osebam se gre za imidž neki prestiž ter seveda za dobro plača ter kasneje pokojnino seveda po 80letu kar je znano da taki ljudje ...prikaži več se NE speljejo v pokoj kmalu ter odzirajo delavna mesta mladim ambicioznim ter ljudem v srednjih letih z velikimi sposobnostimi, Pa nakladanje kolko hocjo pomogat ljudem v parlamentu je 98% gnilega paradajza ostala 2% sta pa dobra, ki hoceta storiti nekaj za ljudi a jih ostalih 98% razglasi za norca in zadeva je koncana .Govrijo o krizi kako je treba za 20% znizati standart?!?!?sami pa se vozijo v Avdijih serije 8 BMW-jih serije 7 prejemajo plače razreda 50 uporabljajo Apple izdelke ((imidž) use na stroške davkoplačevalcev)), standart je pa treba znizati revezem , ki ze tko nimajo nic da si bo drzava opomogla tako naprej bravo.......

  • Žurnalček 13:07 11.november 2011.

    To pomeni pač , da v 4 letnem mandatu ne bo odstopil, ker končna sodba do Vrhovnega traja 6 let. V tem je hakelc izigravanja . Podaš javno obvezo , veš pa da se ta dogodek ne more zgoditi , ...prikaži več , za trajanje te izjave.

  • Vera 13:12 11.november 2011.

    Kaj je to narodna nestrpnost ? Sram naj te bo.

  • graff 10:19 11.november 2011.

    Zanimivo, Pahor je seveda preslišal javno mnenje in opozorila nekaterih politikov, analitiikov, civilno sfero kot tudi sebe, glede zmanjšanja javnega sektorja, predvsem raznoraznih ministrstev, direktoratov, agencij, svetovalcev in druge navlake, ki so si jo omislile politične stranke za parkirišča svojih.<br ...prikaži več />Prav zlahka so pozabili na pravno državo, nič od nujne reorganizacije sodstva, zakonodaje in tvorcev kazenske zakonodaje, ki je pisana kriminalnim in odvetniškim združbam na roko.Nič od zaplembe premoženja tajkunom, vrnitev nekaj milijard nakradenega, ne, zategovali bodo na delavcih in upokojencih se ve.Nič o nenormalno visokih plačah v javnem sektorju, (direktorji zdravstvenih domov, bolnišnic, NLB, in podjetjih v državni lasti, slovenskih železnicah DARSU ipd.)NIČ.Na cesto bo potrebno iti, če gre država v rit naj gre s tistimi vred, ki so jo zavozili.

  • Žurnalček 13:01 11.november 2011.

    Kar se mene tiče , lahko pride Taliban direkto iz Afganistana, ovit v umazane prašne cape, če mi bi moj standard dvignil samo za 400 € na letnem nivoju.

  • cosmo 10:48 11.november 2011.

    Ne vem, ali si butast ali pa namerno lažeš in zavajaš...Janša ni rekel, da ne bo odstopil. Nasprotno, rekel je, da bi odstopil isto sekundo, če bi morebitna obsodba postala pravnomočna. Na prvi stopnji pa obsodba ne more biti pravnomočna, ...prikaži več ker obstaja možnost pritožbe na višjo stopnjo in to možnost bi seveda izkoristil. Komunjarski ritolizci preprosto ne morete brez laganja in zavajanja, vidite in slišite pa samo tisto, kar vam paše. Kar tako radi brez vsakih dokazov obsojate Janšo in druge, ste pa v resnici vi sami - zločinci! Zločinci, ki ste ukradli, izropali, zapufali in uničili to državo, in bi s tem še kar nadaljevali.

  • Jelena Depilacija 11:12 11.november 2011.

    Zakaj pa? In kaj če bi nam bilo bolje če bi nas vodil tujec? Če bi kandidral nemec bi bili vsi navdušeni, ker pa kandidira balkanec je pa vse narobe, čeprav smo bili včasih vsi bratje in v isti državi!!! ...prikaži več Glede na to, da so do sedaj državo vodili slovenci in niso NIČ dobrega naredili, ne vem če so slovenci ravno najboljši kandidati za vodenje države!! Nacionalizem je nepotreben, če se gre za dobro vseh!

  • Vera 13:15 11.november 2011.

    Oprosti Žurnalček, ni bilo namenjen tebi. Grajo zasluži Cosmo. Hvala

  • Žurnalček 16:56 11.november 2011.

    Vem da ni , jaz tega ne poznam .

  • jose3 21:44 11.november 2011.

    Kako lahko ljudje podpirajo Zorana Jankoviča? Ali ne vidijo kam je Italijo pripeljal "gospodarstvenik", v resnici pa mafijski milijonar Berlusconi?Jankovič= Berlusconi

  • xy 10:31 15.november 2011.

    Kako lahko podpirate Jajčkota?Janez Ivan Janša Jajčko- vojni dobičkar

  • izRODEk 08:53 11.november 2011.

    he heee... se vidi, da žurnal24 ne živi od prihodkov ampak od pomoči botrov... potem pa wannabe novinarji pišejo pač...kar se mora, ni težko, a ne?drugače pa ne morem verjeti, da so jelenčić, erjavec in žerjav tako ...prikaži več bebavi na področju ekonomije in državne politike ter, da so tako neosveščeni glede trenutne situacije - pojma nimajo, o čem teče beseda.Za rang boljši od ostalih je bil pa Pahor. Edini, ki se ni zatekal k nakladanju, ampak je ostal vso oddajo na dejstvih in dokazih. Ostali pa kot rečeno: ali kopirajo po nemcih(virant, janković), ali nimajo pojma(žerjav,erjavec, jelenčić), ali pa se zatekajo k alternativam (kresal, golobič).čisto vseeno pa je, kaj reče janša: človek je včeraj dal jasno vedeti, da ne bo spoštoval pravnega reda in, da, če bi bil premier, ne bi odstopil kljub obsodilni prvostopni sodbi na slovenskih sodiščih. tip je zločinec!

  • vladek 10:27 11.november 2011.

    Samo tole bi rad napisal.Slovenijo naj vodijo Slovenci

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.