Magazin /magazin/vip
22846 ogledov

Kakšna bo prihodnost Radia Ga-Ga? Tako odgovarja RTVS

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 11:15 12.september 2023.

    Naj počiva v miru...K sreči mu ne bo treba tule brati kretenov, ki bodo celo to priliko izkoristili za pljuvanje..

    • Burja 15:46 12.september 2023.

      Bilo bi preveč enostavno, da po odhodu, počivamo v miru. Mimo osnov kot so ( energije se ne da ustvariti in ne uničiti) ne moremo, saj so temelj znanosti, kaj šele duhovnosti. Vsi mi, bomo gagali še naprej, ampak bolj ...prikaži več konkretno po načelu___ tako kot seješ, tako žanješ!

    • Avatar lu.ckyss
      lu.ckyss 15:55 12.september 2023.

      Ja, lahko ogreješ stene krematorija ali postaneš kompost...To drugo je bolj koristno...

    • Burja 16:32 12.september 2023.

      Tudi to je ena izmed mnogih razlag v mozaiku doumetja s katero se radi tolažimo. Kvantna znanost pa nadaljuje... smo konstrukt svojih miselnih vzorcev, ki nas ovrednotijo, tudi po telesni izkušnji, kajti energija nima ovojnice ne v atomu, ne v ...prikaži več v telesu, je večna in neumrljiva entiteta.

    • Avatar lu.ckyss
      lu.ckyss 17:43 12.september 2023.

      Hja, lahko bi se to, da se v kvantni fiziki delci lahko nahajajo na dveh mestih hkrati, celo vzelo kot dokaz, da je mogoče, da obstaja tudi duša, ki je neodvisna od telesa, kakorkoli že, pustimo se presenetiti ;)

    • Burja 18:16 12.september 2023.

      Kvantna fizika bo definitivno dokazala breztelesni obstoj zavesti.Z duhovnega vidika so pojasnila dokaj jasna, brez presenečenj. Utišajte svoj ego, spremenite miselnost, izgubite sebe, lastno identiteto in spoznali boste svoje pravo bistvo, po načelu, samo isto lahko prepozna sebi enako. Love knows that.

  • johan 19:14 12.september 2023.

    Prijateljem, znancem, sorodnikom in sopotnikom sporočamo, da nas je zapustil ALEKSANDER SAŠO HRIBAR radijski in televizijski voditelj, satirik, imitator in kantavtor Na dan pogreba, v petek, 15. septembra 2023, se bo mogoče od pokojnika posloviti med 8. in 10. uro ...prikaži večosloviti med 8. in 10. uro v poslovilni vežici v Resju na pokopališču v Grosupljem. Ob 10. uri se bodo Sašu v pogrebni dvorani poklonili sodelavci Radia Ga Ga. Po slovesu ga bo v družinskem krogu k večnemu počitku pospremil gospod žup

  • milko2 22:19 12.september 2023.

    vsi židje RTV so se zbrali na kupu....počasi jim postaja jasno, da jih njihovi židovski ober gospodarji ne potrebujejo več, tehnološki viški... in uporabljajo elegantne načine reševanje teh viškov.....

  • lojs 16:22 12.september 2023.

    v svoji minljivosti moramo sprejeti jasno dejstvo, da je pa "ravno" takšne oddaja konec ... to ne pomeni, da je treba nekoga pluvat ali sovražit, bila je izklučno njegov izdelek, tako koncept, kot izvedba in vse ostalo ... v kolikor ...prikaži več vsaka satira, humor ali zajebancija, ne bo tarča udbovskih metod iskanja "sovražnega govora", oz. sovražnika, se bo ta kultura uspešno razvijala, imamo izvrstne imitatorje in pometne ljudi s smislom za tovrstno dejavnost

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.