Reklama za Slovenijo ali Yugoslavijo? Samo vprašam, ker sem videl en kup rdečih zvezd in zastav totalitarnega režina... (ne nisem Janšist, a vseeno ne maram komunizma).
Ta cesta čez Vršič zgleda kot 50 odtenkov sive, flika pri fliki. Uglavnem na gorenjski strani sjebana do amena, da o kakšnih urejenih parkiriščih na vrhu prelaza ne izgubljam besed.
Cesta na Vršič je prava reklama po vzoru cest Pakistana in Afganistana ,kjer se vozijo adrenalina željni telebajseki po cestah iz časa dinastije Ming !
Reklama za Slovenijo ali Yugoslavijo? Samo vprašam, ker sem videl en kup rdečih zvezd in zastav totalitarnega režina... (ne nisem Janšist, a vseeno ne maram komunizma).
Pa saj.. Slovenijo.. glede na trenutne dogodke in stare obračune se mi zdi, da večina starejših v naši preljubi domovini živi še v Yugoslaviji!
Pa saj.. Slovenijo.. glede na trenutne dogodke in stare obračune se mi zdi, da večina starejših v naši preljubi domovini živi še v Yugoslaviji!
to... je... naši.. Turizem v Sloveniji je rešen. Prihajajo redbull pijoča teleta ki se bodo pridružila tem 600 jugonostalgičnim teletom.
ma kaj bluzite spodaj .... noben pisun spodaj verjetn ni tekmoval ...... znate pa lajat v tri dni ....
v bodoče - največja reklama za SLO - Prevc z YU zastavo
Iti na Vršič s ponijem, ki je popolnoma neprilagojen za tamkajšnji teren, je namerno oviranje prometa. Za kazen.
Nekaj posnetkov pa je bilo pridobljenih ilegalno. Saj je trenutno prepoved uporabljanja dronov pri nas. Edini na svetu smo, debili birokratski.
Prej bi rekel, da bo Prevc z vatikansko zastavo, ker se toliko slini okrog papeža!
si malo nesramen
Ta cesta čez Vršič zgleda kot 50 odtenkov sive, flika pri fliki. Uglavnem na gorenjski strani sjebana do amena, da o kakšnih urejenih parkiriščih na vrhu prelaza ne izgubljam besed.
Cesta na Vršič je prava reklama po vzoru cest Pakistana in Afganistana ,kjer se vozijo adrenalina željni telebajseki po cestah iz časa dinastije Ming !