Slovenija

Kakšno je stanje ženske, ki jo je ugriznil modras?

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Garancija 07:57 04.maj 2026.

Je šel zadnjič lovec z leseno nogo v hosto,ga je pičil modras, mu je noga tako zatekla,da je imel še en kubik drv

• Idioti 12:10 04.maj 2026.

Ne vem kako tako hitro v domačo oskrbo , ko sem pa jaz ležal skupaj s kačarji na infekcijski v Dalmaciji 7 dni , pa so dol mal bel sposobni glede kač, kajti ležal sem s tremi . Kadim na ...prikaži več dvorišču in pride ata tko enih 75 let z ženo , vidim , da sta pastirja in me vpraša , kje je infekcijska . Šta je bilo. Ujeo me poskok . Kada ? Pa 7 sati prije ! A gdje ? Kod ovaca u planini ! I sami sišli sa planine ? Sam !!! Tolk , da ne boste paničarel , če vas ugrizne !

• irena213 16:07 03.maj 2026.

Nepomembno!!!!

• dare326 16:52 03.maj 2026.

Apart!

• slovenski3 18:08 03.maj 2026.

Irena213, zakj nepomembno? Če bi modras pičil kakega družbeno političnega delavca s sleparske in plenilske levice, bi bilo pa pomembno?

mahatma2 19:04 03.maj 2026.

irena213...Če bi tebe pičila , bi pa bilo pomebno , če nisi sposobna karkoli pametnega napisati potem tudi take neumnosti ni treba

• Janez_533 20:40 03.maj 2026.

Irena, tako kot je nepomemben tvoj komentar, ki kaže na nizek nivo tvoje človečnosti. Včasih je bolje biti tiho, kot blekniti bedast komentar.

• Idioti 12:04 04.maj 2026.

Ti si navadna koza ! Da bog da te pičil gad !

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.