Ne vem kako tako hitro v domačo oskrbo , ko sem pa jaz ležal skupaj s kačarji na infekcijski v Dalmaciji 7 dni , pa so dol mal bel sposobni glede kač, kajti ležal sem s tremi . Kadim na… ...prikaži več dvorišču in pride ata tko enih 75 let z ženo , vidim , da sta pastirja in me vpraša , kje je infekcijska . Šta je bilo. Ujeo me poskok . Kada ? Pa 7 sati prije ! A gdje ? Kod ovaca u planini ! I sami sišli sa planine ? Sam !!! Tolk , da ne boste paničarel , če vas ugrizne !
Je šel zadnjič lovec z leseno nogo v hosto,ga je pičil modras, mu je noga tako zatekla,da je imel še en kubik drv
Ne vem kako tako hitro v domačo oskrbo , ko sem pa jaz ležal skupaj s kačarji na infekcijski v Dalmaciji 7 dni , pa so dol mal bel sposobni glede kač, kajti ležal sem s tremi . Kadim na… ...prikaži več dvorišču in pride ata tko enih 75 let z ženo , vidim , da sta pastirja in me vpraša , kje je infekcijska . Šta je bilo. Ujeo me poskok . Kada ? Pa 7 sati prije ! A gdje ? Kod ovaca u planini ! I sami sišli sa planine ? Sam !!! Tolk , da ne boste paničarel , če vas ugrizne !
Nepomembno!!!!
Apart!
Irena213, zakj nepomembno? Če bi modras pičil kakega družbeno političnega delavca s sleparske in plenilske levice, bi bilo pa pomembno?
irena213...Če bi tebe pičila , bi pa bilo pomebno , če nisi sposobna karkoli pametnega napisati potem tudi take neumnosti ni treba
Irena, tako kot je nepomemben tvoj komentar, ki kaže na nizek nivo tvoje človečnosti. Včasih je bolje biti tiho, kot blekniti bedast komentar.
Ti si navadna koza ! Da bog da te pičil gad !