hm,, torej 32 člen pravi kadar je nevarnost širjenja nalezljive bolezni ( ni zapisano hude, nevarne, samo nalezljive ), torej dragi moji, ko bomo 101 % precepljeni za covid in bomo spustil zrak iz pljuč , ki ga zadržujemo že… ...prikaži večže leto in pol da se ne okužimo, bo pa prišla ----- gripa, una čist navadna, pa -- spet juhuhu.. to kar mamo dons... po 32 členu.
Ko že misliš, da so ljudje nejvečji reveži v Severni Koreji, ugotoviš, da jim ni nič hudega proti našim pogojem življenja. To sploh ni nobena pandemija ampak svetovni projekt, ki bo trajal večno z vedno bolj idiotskimi ukrepi, ki z… ...prikaži več kakršnokoli boleznijo nimajo nobene veze.
Vsi ti ukrepi in členi, ki jih navajate so pravno brezpredmetni dokler ni razglašena epidemija !!!
Kolikor vem smo s preletom NATO letal slavili konec epidemije, ne spomnim se pa kdaj je bila ponovno razglašena...
Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno,
samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
To niso več PCT pogoji ampak PRC pogoji ali enostavnejše-jebanje v glavo.....
Kam lahko greš brez PCT ?!...Na britof v žari, ker truge ne bodo nosili, če nimaš PTC....
Totalna diktatura ! ! !
hm,, torej 32 člen pravi kadar je nevarnost širjenja nalezljive bolezni ( ni zapisano hude, nevarne, samo nalezljive ), torej dragi moji, ko bomo 101 % precepljeni za covid in bomo spustil zrak iz pljuč , ki ga zadržujemo že… ...prikaži večže leto in pol da se ne okužimo, bo pa prišla ----- gripa, una čist navadna, pa -- spet juhuhu.. to kar mamo dons... po 32 členu.
Ko že misliš, da so ljudje nejvečji reveži v Severni Koreji, ugotoviš, da jim ni nič hudega proti našim pogojem življenja. To sploh ni nobena pandemija ampak svetovni projekt, ki bo trajal večno z vedno bolj idiotskimi ukrepi, ki z… ...prikaži več kakršnokoli boleznijo nimajo nobene veze.
Vsi ti ukrepi in členi, ki jih navajate so pravno brezpredmetni dokler ni razglašena epidemija !!! Kolikor vem smo s preletom NATO letal slavili konec epidemije, ne spomnim se pa kdaj je bila ponovno razglašena...
Cepljeni, ki potrjeno prenašajo virus in tudi zbolijo, pa brez nobenih ukrepov.
kovid zločinci pejte v tri PCT in ostanite tam za vedno ;)
Berlin33,manjkajo samo še rumeni trakovi.
janši v rit
Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Drva vozi nihče menekontrolira in šelepo bom zaslužil od butastih kolesarjev.
https://www.facebook.com/vizualneresitve.zavrsek.7/videos/259963555855598/