Slovenija
152 ogledov

Kamere v gozdovih so morali odstraniti

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Zala
    Zala 15:30 25.februar 2012.

    Gospa Musar, lahko, da je postavljanje in neoznačevaje kamer nezakonito, a potem se vi lotite lovljenja packov, ki onesnažujejo našo naravo.Brez zamere, glede na vašo kilažo bi bilo to nekaj dobrega za vaše zdravje, počutje in boljši izgled.

  • mike2 11:57 26.februar 2012.

    Res totalno bedasta situacija! Če je odmetavanje smeti zunaj za to predvidenega prostora kaznivo, potem ne vidim problema z postavljanjem nadzornih kamer v bližini divjih odlagališč smeti. Radi postavljanja nadzornih kame organi Občine Naklo nikakor ne bi smele biti kritizirane ...prikaži več z strani informacijske pooblaščenke Musarjeve. Zgleda kot da ta Urad ščiti prekrškarje, ne pa da se bori proti tem divjim odlagalcem smeti. Morda se je pa na posnetku našel tudi kakšen sorodnik ali prijatelj? Na drugi strani pa organiziramo akcijo "Očistimo Slovenijo". Zanimivo bi bilo previriti če so jo bo udeležila tudi Informacijska pooblaščenka, g.Musar.Ampak saj je vse v tej "državici na južni strani Alp" skregano z zdravo pametjo, pa se tudi temu ni čuditi.

  • allstarr111 11:13 25.februar 2012.

    Se pravi če so kamere morali odstraniti so nični ttudi vsi plačilni nalogi izdani na podlagi posnetkov teh kamer :) HA HA HA občina bo treba vračat denar nazaj, seveda z obrestmi in še odškodnino ker ste ljudi ki smetijo ...prikaži večijo sploh kaznovali. Vidite, požrešnost se ne izplača. Lepo bi zaposlili nekoga in naj vahta hosto in piše kazni ko koga res ujame na delu.

  • YaKo 11:45 25.februar 2012.

    Banda..., vključno z zamaščenko, ki ščiti barabe

  • micka 11:58 25.februar 2012.

    točno tako yako.

  • allstarr111 14:04 25.februar 2012.

    Lahko imaš še notranjost bajte, ampak moraš na ograjo dat nalepko da je objekt varovan z video nadzorom. Gre pa se za to, da brez te nalepke oz. brez vpisa v evidenco, noben posnetek s tvojega sistema ne velja na ...prikaži več sodišču, ker je bil pridobljen nezakonito. Vem da se butasto sliš ampak tko pač je.

  • HiTech3 14:04 25.februar 2012.

    Vlada lahko takoj ukine delovno mesto, ki ga zaseda Musarjeva. Ne samo da od nje ni nobene koristi, ampak celo povzroča škodo, kot je razvidno iz tega članka.

  • Avatar Zala
    Zala 15:30 25.februar 2012.

    Gospa Musar, lahko, da je postavljanje in neoznačevaje kamer nezakonito, a potem se vi lotite lovljenja packov, ki onesnažujejo našo naravo.Brez zamere, glede na vašo kilažo bi bilo to nekaj dobrega za vaše zdravje, počutje in boljši izgled.

  • Žurnalček 22:09 25.februar 2012.

    Po moje so kamere postavljene zakonito , ker ne stojijo na državni lastnini, ampak privatni. Vsak lastnik pa lahko snema svojo lastnino kakorkoli in kdaj koli hoče. Če se pa po državni cesti pripelje mimo kdorkoli , je pa ...prikaži več to njegov problem. Lastnik sicer posnetka ne more uporabiti v tožbi , lahko mu pa zbije zobe v spodnji štuk , ob predložitvi posnetka.

  • vest 09:36 26.februar 2012.

    V vsakem primeru je domet kamere lahko samo do meje lastnega zemljišča. Ob snemanju na sosednjo parcelo je to vdor v zasebnost.

  • vest 09:41 26.februar 2012.

    Najbolje bi bilo njo vprašati za napotek na kakšen način bi morali postopati (namestitev kamer?), da bi bilo vse po črki zakona in bi bili ti posnetki tudi verodosjni na sodišču ob primeru prijave prepoznanega packona.

  • Trsten 15:11 27.februar 2012.

    Tisti ki žvakate in pljunete žvako na tla boste od sedaj naprej kaznovani z 73, 00 EUR po žvaki.

  • privat 16:16 28.februar 2012.

    kaj je kazen ,če smeti odneseš v gozd in razmečeš?? in to v Naklu??Sory nisem vedel...Zanima me če bojo dobili kazen ti občinarji ,ki so nezakonito postavili kamere??Kršili so zakone in dobili nič?? Če pa nekdo vrže piksno pa dobi ...prikaži več 100€ kazni...ja to je mogoče v naklu...

  • Cistilec 19:26 07.marec 2012.

    Vse smeti iz Nakla Musarjevi na dvorišče!

  • Avatar Zala
    Zala 15:35 25.februar 2012.

    Veš, ko bi na posnetku prepoznala sosedovega Franclna ali Mico, ne bi več potrebovala sodišča, ker od teh itak ni koristi. Vso nesnago bi jim zmetala na prag in javno povedala koga sem ujela pri odmetavanju odpadkov, da jih ...prikaži več vidimo junake, če bi se še tako šopirl. In za tiste, ki bi se ujeli na posnetek in bi mi bili neznani obstaja Youtube. Sramotilni steber je dobra iznajdba.

  • Žurnalček 22:13 25.februar 2012.

    Nikoli nisem opazil , da so meni zbrisali kakršenkoli komentar in ga verjetno tudi tebi niso, razen če ni bil vreden ali pa direktno žaljiv.

  • Kranjica 09:35 26.februar 2012.

    Ne vem, ali se meni samo zdi, toda občutek imam, da Sloveniji vlada informacijska pooblaščenka. Tokrat in ni prvič, je naredila samo škodo, divja odlagališča se bodo množila naprej, samo da bo zadoščeno črkam na papiprju. Če bi bila zlobna, ...prikaži več, bi rekla, naj ljudje odložijo smeti pred njeno hišo, toda kaj, ko ima tam gotovo kamero!

  • micka 11:51 25.februar 2012.

    sem že od dala komentar,ker pa ni bil pohvaln,ste ga nemudoma zbrisali.Zato bo najbolje ,da žurnal berete sami in si tudi komentarje pišete sami,da bodo po vašem -KALUPO.

  • širhakl 12:27 25.februar 2012.

    Jaz imam svojo lastno hišo z bližnjo okolico nadzorovano in mi niti slučajno ne kaplje drek na možgane,da bi to obelodanil,ker se bodo potencialne barabe kameram izognile,jih poškodovale,ukradle,etc.No,pristojni so mi zagotovili,da nič spornega,posest je zasebna -PRIVATE.G. župan,stopite v stik z ...prikaži več lastniki gozdov,(zasebni gozd ni javno dobro,kolikor jaz vem) naj jih sami namestijo pa da vidmo Musarjevo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.