Slovenija
42 ogledov

Kandidirajo kljub ovadbam in sodnim postopkom

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Johan Spohan 18:02 10.september 2014.

    Zakaj pa ne bi kandidirali. Imajo zgled v najvišjem zakonodajnem telesu- Državnem zboru, kjer kriminalec lahko sprejema zakone za nas, ki nismo v kazenskem postopku niti obsojeni.

  • se_eden 18:17 10.september 2014.

    vsaj za politike bi morali veljati višji standardi. če nekaj ni dokazljivo, še ne pomeni, da ni prišlo do kršitve zakona. da ne omenjam, da če je nekaj koristno za občino, še ne pomeni, da nima znakov kaznivega dejanja. in ...prikaži več mnogi naši župani na ta račun prepričujejo potencialne volilce...

  • MacekMuri 21:47 10.september 2014.

    Ni odgovora na to, sicer pa še niso izvoljeni. Teh par podpisov pa ja zberejo, usluge so jim vrnili s ...

  • Žvižgač 22:37 10.september 2014.

    Tem bi morali prepovedati razmnoževanje, to so nosilci kleptomanske kuge.

  • mirko 23:55 10.september 2014.

    Bravo ! Pravilno razmišljaš. Uporabljaš zdravo kmečko logiko. Upam, da se nama v tej državi še kdo pridruži z logičnim razmišljanjem. Pred kakim letom sem gledal oddajo Studio citi, na temo o bančni luknji. Eden izmed gostov oddaje je ...prikaži več izjavil "srce zveri je v Ljubljanski banki". Prav je imel. Glede pravne-nepravne države je pa srce zveri v enem delu sodnikov in sodnic, ki so politično pristranski, mogoče celo podkupljeni (skoraj 100%).

  • primorc91 17:38 10.september 2014.

    Temu se reče demokracija prosto po JJanši.

  • Tupamaros 09:14 11.september 2014.

    Politična obsodba ni zaresna obsodba. Ti spenjac tega kot vidim te razlike ne razumeš. Obsodba na osnovi indicev je v naši deželi znana že 70 let v raznih nijansah. V primeru, ki ga omenjaš se je pravosodni sistem znašel ne ...prikaži več na nebu ne na zemlji. Peče ga vest in sedaj ne ve kako in kaj pa skuša popolnoma napačno omiliti zgodbo do rešitve (če je bo zmogel brez sodišča v Strasbourgu) tako , da počne novo napako s privilegijim ki jih drugi zaporniki nimajo. Ljudje so vsak na svoj način podporniki ali nasprotniki Janše upravičeno ogorčeni.

  • mirko 23:47 10.september 2014.

    Če bi bili tožilci in sodniki v tej državi politično nepristranski (kar je nemogoče, ker jih je še preveč iz bivšega komunističnega sistema), bi lahko mirne duše obsojenim prepovedal kandidaturo na volitvah. Tako pa v tej situaciji danes še to ...prikaži večo ni možno. Najprej se mora v tej državi izvest LUSTRACIJA predvsem v pravosodnem sistemu, pol se pa lahko pogovarjamo o neodvisnem, nepristranskem sodstvu. Do takrat bo še pa preteklo enih par sto let, ali pa še več.

  • mirko 00:07 11.september 2014.

    Vse dokler se v našem pravosodnem sistemu ne počisti ta hlev, določenih svinj, ki so pri svojem delu politično pristranski, podkupljeni in odvisni od politične elite, bo tej državi vladala mafija. Za čiščenje korupcije v pravosodnem sistemu je pa potrebno ...prikaži večo še več takih primerov kot je Patrija, da se bo narod zavedal in spoznal, da je v našem pravosodnem sistemi veliko gnilega in moralno pokvarjenih sodnikov in sodnic. To bo proces, ki bo trajal še dolgo, do takrat bo pa to državo upravljala MAFIJA, ki se ima za elito v tej državi.

  • Tupamaros 08:56 11.september 2014.

    70 letih prikritega strahu pred represivnim sistemom in kobajagi demokratične ureditve države, se je volilno telo dokaj razbremenilo tega strahu. Ljudje so začeli vse manj razmišljati po vsiljenih navodilih političnih lobijev. Volivci so začeli izbirati po svoji presoji. Slovenski pravosodni ...prikaži večsodni sistem je izgubil ( pravzaprav ga nikoli ni imel ) zaupanje vase in s tem zaupanje ljudi v pravno državo. Politični kliki in lobijem še vedno uspeva preko svojega vpliva v medijih usmerjati mnenja volivcev. Na vprašanje zakaj jih volivci volijo in podpirajo ovadbam navkljub? Ja tisti, ki jih volijo in podpirajo razmišljajo s svojo glavo in to počnejo popolnoma legitimno. Ljudje presojajo po tem kar so kandidati naredili do sedaj in se ne ozirajo na pisanje in čvekanje medijev. Presodili so, da je kolateralna škoda v primerjavi z narejenim pravzaprav nepomembna.

  • KOJAK 09:26 11.september 2014.

    Pa saj odgovor je simpl k pasulj... Ljudje podpirajo ljudi, ki imajo kaj pokazat...REZULTATE. Prej Danica in Vita v Ljubljani nista naredili NIČ, ampak res NIČ. Ljudje itak ne vedo da niti nista mogli, ker nista imeli take večine v ...prikaži več mestnem svetu kot jo ima Janković. Pa Janković kljub ne vem kakšnim govoricam ŠE NI BIL NIČ obsojen. Pa da ne rečem da bo spet izvoljen sploh če pogledamo kakšno konkurenco bo imel na volitvah...

  • b3180966 19:03 10.september 2014.

    Mogoče pa je za to krivo naše pravosodje. Ljudje nismo več tako zelo manipulirani in prestrašeni. Vedno več se nas upa misliti z lastno glavo in gledati z lastnimi očmi.Tako vidimo na eni strani ljudi, katere zaprejo zgolj na ...prikaži več podlagi indicev in na drugi strani ljudi, kateri so preveč bolani, da bi sploh spremljali sodne postopke, kradejo pa lahko še naprej. Vidimo, kako pravosodje preganja kurje tatove lopovi in morilci pa se prosto sprehajajo po Sloveniji.Le kako lahko temu krivosodju verjamem, da so Kangler, Jankovič, Popovič, Janša... krivi, Zemljarič, Rigelnik, Petan.... pa nedolžni?

  • spenjac 08:31 11.september 2014.

    jaz pa ene stvari ne razumem. Če se ne motim, je bil janša obsojen na "zaresen" zapor in ne na vikend zapor. Torej ne bi smel hoditi ven, tako kot ne smejo ven ostali zaporniki. Zakaj ima nekdo, ki je ...prikaži več pač bogat in vpliven, pravico do nezakonitih izhodov? zakaj je on boljši od drugih zapornikov (nismo vsi pred zakonom enaki?) in zakaj uprava za izvrševanje kazenskih sankcij to dopušča?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.