Počakajmo napovedi klimatologinje Mojce Škrinjar ,kakšna bo božja kazen za Slovenijo v letu 2026 ....https://reporter.si/clanek/slovenija/mojca-skrinjar-se-spet-blamira-ker-je-pri-njej-v-nemciji-lepo-vreme-je-slovenijo-po-njenem-zadela-bozja-kazen-1074400
Zgornji zapis je zapis bednika ki bi rad bil MS. Ukradena identiteta (nick skupaj z avatarjem ) kaže na patološko hrepenenje tega bednika biti vsaj po ukradenih atributih "MS"! Njegovo hrepenenje je razumljivo, žal pa ne more biti vsak bedak… ...prikaži večk MS! Ponarejeni nick lahko vsak prepozna po dodani piki! (MS.)
V resnici sta to dve plati moje razcepljene osebnosti. Ko hočem iti pameten imam piko in ko hocem biti bedak nimam niti ene pike in sem samo mavaden ms
No @MS,pa nam kot običajno znaš in zmoreš,malo več napiši. Ti nam vedno znaš vse podrobno razložiti,odpreti oči... .Kaj si mislil povedati v zvezi z Danijevimi zvezdami?
Pajk, kaj je mislil povedati z Danijevimi zvezdami moraš vprašati kretena ki se predstavlja z nickom MS. (z dodano piko)! Piko ki pomeni velikost njegovih zakrnelih možganov!
Pajk. Od modela ki bi se rad kitil s tujim perjem, od modela ki mu je idol satanistični band, od modela ki mu pika ob nicku kaže na volumen njegovih možganov,od modela ki se skriva za ukradenim🤣profilom pričakovati kulturo, je MISIJA NEMOGOČE!
Tole je pajku namenjeno. Ti alterego pa nehaj butat na plano. Saj sva vzela tablete danes in si rekel, da bos miroval globoko v podzavesti. Vsaj tako je najin psihiater povedal. Jaz se s tvojim posranim perjem res nimam kaj… ...prikaži več kititi. Saj niti pol pike nimas.
Trije največji zločinci nove dobe Putun, Netanjahu in Trump posegajo po tujih ozemljih in sinhrono morijo nedolžno prebivalstvo napadenih držav! Svet zaenkrat samo opazuje a prišel bo čas ....
Kaj pa pravi videc Blaž?
Slab videc če ni videl da ga bo FURS dobil.
Počakajmo napovedi klimatologinje Mojce Škrinjar ,kakšna bo božja kazen za Slovenijo v letu 2026 ....https://reporter.si/clanek/slovenija/mojca-skrinjar-se-spet-blamira-ker-je-pri-njej-v-nemciji-lepo-vreme-je-slovenijo-po-njenem-zadela-bozja-kazen-1074400
Danijeve zvezde je edini tapravi jasnovidec on ne zmeri use zadel in to je use tes
Zgornji zapis je zapis bednika ki bi rad bil MS. Ukradena identiteta (nick skupaj z avatarjem ) kaže na patološko hrepenenje tega bednika biti vsaj po ukradenih atributih "MS"! Njegovo hrepenenje je razumljivo, žal pa ne more biti vsak bedak… ...prikaži večk MS! Ponarejeni nick lahko vsak prepozna po dodani piki! (MS.)
Hahaha kaksen bednik usi vejo da sem jaz pravi ms in pika. Ti pa si bednik ki nimas niti ene pike hahaha kaksen jolbe ljudje ne mu nSedat previrantu
V resnici sta to dve plati moje razcepljene osebnosti. Ko hočem iti pameten imam piko in ko hocem biti bedak nimam niti ene pike in sem samo mavaden ms
No @MS,pa nam kot običajno znaš in zmoreš,malo več napiši. Ti nam vedno znaš vse podrobno razložiti,odpreti oči... .Kaj si mislil povedati v zvezi z Danijevimi zvezdami?
Pajk, kaj je mislil povedati z Danijevimi zvezdami moraš vprašati kretena ki se predstavlja z nickom MS. (z dodano piko)! Piko ki pomeni velikost njegovih zakrnelih možganov!
Dani je super on je še zmiraj use prav napovedal samo vi ssrbi nimate pojma in ste za putlerja
O mater mi preskakuje iz ms v ms. Sory mi je zmanjkalo tablet za šizo dohtar mi pa danes ne dela
Ignore
Je že vredu,za Novo leto lahko kakšno dozo tudi preskočiš... .A pol Srbov,Putlerja pa Danija ne maraš?
Ssrbi in puzler so baarabe dani je ok
Pa kdo je to Dani? Kakšen odojek?
Ne veš??????? Danijel Šmid Danny on je legenda. Vtipkaj v gugla.
A ta,ja ja.Ti si po poklicu kaj???
Podpiram Ukraino in sem priti ssrbom in russom
A pol si ti....,vodenoglava pedofilčina z novim🤣profilom.
Ssrbin russofiski izvoli na vlak pa mars v tvoj albanistan. V sloveniji podpiramo Ukraino. Ti pa lizi putlerjev anus tam pri sebi doma opankar
Vidim,da si zelo kulturen.
Pajk. Od modela ki bi se rad kitil s tujim perjem, od modela ki mu je idol satanistični band, od modela ki mu pika ob nicku kaže na volumen njegovih možganov,od modela ki se skriva za ukradenim🤣profilom pričakovati kulturo, je MISIJA NEMOGOČE!
Svoj predzadnji umotvor si preberi.
Tole je pajku namenjeno. Ti alterego pa nehaj butat na plano. Saj sva vzela tablete danes in si rekel, da bos miroval globoko v podzavesti. Vsaj tako je najin psihiater povedal. Jaz se s tvojim posranim perjem res nimam kaj… ...prikaži več kititi. Saj niti pol pike nimas.
Pedofil🤣@tmen = Odojek🤣@MS. .
Hahaha, kaksen bedak si. Pravi dripec bo o kulturi govoril. Bednik ssrbofilski opankar
Tvoj oče je opankar,tvoja mama pa odojek.
Hahsha, kakšen ssrbjanc russofilcek usivi. Ti za svojega fotra sploh ne ves gdo je ker si bil narejen na javnem sekretu pijani lajdri hahaha
Hohoho verjetno je bil kakšen pijani russ in si po njem podedoval svoje atrofirane možgane velikosti pajkovih hahahaha
Še malo pa konec vojne!!! Vprašanje kaj vse od ozemlja bo Ukrajina izgubila?
Trije največji zločinci nove dobe Putun, Netanjahu in Trump posegajo po tujih ozemljih in sinhrono morijo nedolžno prebivalstvo napadenih držav! Svet zaenkrat samo opazuje a prišel bo čas ....
Na vrh brda srbi prdi.
Lari-fari! Kar so napovedovali za letošnji december se ni nič uresničilo! Ne berem več!
Putin bo podlegel bolezni, Djomla bodo ustrelili, Golob bo popustil....Princ teme bo vstal....