prof., dr., nočno delo, - Vrtov'c naj odstopi, ja..
..se že cedita med in mleko, Janše-raja ?!
- korupcija je izpuhtela, juhuu, ... naj živi desnuharsto!
je že odplul Gargasmrad golf igrat ?! tud' zanima mojga soseda..
:D
to dela samomor eden od smrdljivih levakov ali slobodnjakov , Ker jim je baje šef golobnjakof rekel naj se delajo razočarane ker je Janša predsenik Vlade
Prjatu namrec sprasuje, zakaj ste desnuhi take dvolične pizde. Ko so bili pred zamenjavo vlade na cestah zastoji, ste imeli poln gobec pozivov k odstopu kar vseh po vrsti. Zdaj, ko so na oblasti vasi, ste pa kar tiho. No,… ...prikaži več sam nad tem sploh nisem presenečen, ker so vasa dvojna merila in hipokrizija znani daleč naokoli. Taki pac ste. Gnoj. Ampak toksicen gnoj. Ti si lep primer.
Če rabiš nekoga, da ti daje mnenje in si posrednik njegovega sranja, pomeni, da si marioneta. Še bolj eksplicitno mu držiš dupe. Kaj je razlog odstopa cepec?
Dobro napišite da neka oseba hoče skočiti z viadukta in ga prepričujejo da ostane živ.
A je zdaj že odprto?
Hojvik v akciji?
4krogci, jaz se iz tako resnih stvari ne bi norčevala - ne glede, kdo je v stiski. To bi morala biti osnovna človeška kultura.
Od kdaj je pa vprašanje postalo enako norčevanju???
prof., dr., nočno delo, - Vrtov'c naj odstopi, ja.. ..se že cedita med in mleko, Janše-raja ?! - korupcija je izpuhtela, juhuu, ... naj živi desnuharsto! je že odplul Gargasmrad golf igrat ?! tud' zanima mojga soseda.. :D
to dela samomor eden od smrdljivih levakov ali slobodnjakov , Ker jim je baje šef golobnjakof rekel naj se delajo razočarane ker je Janša predsenik Vlade
A je vrtičkar že odstopil? Samo prašam za prjatla...
Sporoči mu v gate, de ne bo odstopil 🤣
A tko ti sporočaš? Čudne načine mate to geji
Bilo je mišljeno zate osebno...Tvoj bingelj ti ni več prjatl, ker je še sam za scanje🤣😂
He he, sodis po sebi, zagrenjeni pizdek. Do nedavna si lahko vsaj drkal, zdaj pa se to ne mores več 🤣
Prjatu namrec sprasuje, zakaj ste desnuhi take dvolične pizde. Ko so bili pred zamenjavo vlade na cestah zastoji, ste imeli poln gobec pozivov k odstopu kar vseh po vrsti. Zdaj, ko so na oblasti vasi, ste pa kar tiho. No,… ...prikaži več sam nad tem sploh nisem presenečen, ker so vasa dvojna merila in hipokrizija znani daleč naokoli. Taki pac ste. Gnoj. Ampak toksicen gnoj. Ti si lep primer.
Če rabiš nekoga, da ti daje mnenje in si posrednik njegovega sranja, pomeni, da si marioneta. Še bolj eksplicitno mu držiš dupe. Kaj je razlog odstopa cepec?
Jaz ga ne rabim. Sprasuje, zakaj zdaj ne tuliš, da naj odgovorni odstopijo, pizda dvolična. Prej si imel poln gobec, zdaj imaš pa polne gate.
Evo, primorka je sper zaprta. Ne bos nič pozival k odstopu, pizdun dvolični?
Kreten, pojdi iz jarka kjer si prespal v senco. Ti škodi vrečina.
Uuuuu, boli, ko dobiš resnico v svoj bedasti ksiht. Gnida desnuharska.
Kaj odprl Vrtovec gradbišča...zraven pa idioti kar dam prav Ribiču, da vozijo objestno.
Eeee nehaj jeclat eeee
Tortelino, ti si tak bebec, da je edino pravo zdravilo zate ciklon B.
Tvoji idiotizmi govorijo sami zase. Kolk si ti star? 3 leta? Mentalno res.