Slovenija
20852 ogledov

Kaprica Levice: za 10 dni želijo menjati predsednika

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph2 12:14 01.maj 2022.

    Nobena kaprica, vsak dan več, ko so banditi na oblasti, delajo novo škodo, kar je veliki vodja padel v blato pri večini volilcev, pa se še izrecno trudijo delat še več škode, posledice pa že vnaprej pripisujejo naslednji vladi. Pokvarjenost, da ji ni para.

    • Avatar Leon
      Leon 12:25 01.maj 2022.

      Janša in post komunisti so v svojem 30 letnem pohodu za ustvarjanje lastne države uničili vse kar so Slovenci ustvarili po 2.svetovni vojni .

    • Ender3 12:57 01.maj 2022.

      Pri vsem tem obstaja problem, ker se glavnih škodljivcev, še dolgo ne bomo znebili. Po volitvah bodo postali še bolj radikalno destruktivni in maščevalni. S tem imamo že iskušnje.

    • ucnaura 12:59 01.maj 2022.

      So si prebral knjigo Vzporedni mehanizmi. Ali drugače poznaš zgodovino zadnjih 30 let? No potem veš, kdo je pisal zakone zadnjih 30 let. Kako deluje globoka država? Kdo je pisal tranzicijske zakone za "naše"? Ker vse to veš. Janša pride ...prikaži več vsake toliko na vlado, in glej no glej, ta isti mehanizmi mu pripisujejo krivdo, za polom Slovenije. Ta isti koritniki, so ugotovili, kako se znebiti opozicije, ti pa kot lolek padeš na manipulacije in potvorbe. Žal.

    • Avatar R_D
      R_D 14:27 01.maj 2022.

      Mph, komaj čakam, da za žret ne boš imel, da boš lahko tulil kako je kriva prejšnja vlada. Vsaj toplo vodo boš morda imel, ker je bodoči pv toplovodar.

    • Avatar Leon
      Leon 14:29 01.maj 2022.

      R_T retardiranec

    • matermila 16:48 01.maj 2022.

      UCNAURA, s temi zaslepljenci boš težko prišel na kraj, zato je bolje prihraniti moči za čas, ko bo golobova vlada odstopila in bo treba nadoknadit zapravljeni čas.LP

    • zdrej 21:14 01.maj 2022.

      @ucnaura Tako ja, spomni jih na dejstva. V tem mandatu so so se vsi drli Fašizem, pa da ni svobode govora. Ampak to so lahko glasno govorili. A je potem bil fašizem ali svoboda? Skratka, tu je zgleda, da tisti, ...prikaži večti, ki se najbolj derejo, da je nekdo ovca, imajo zgleda najbolj sprane možgane in ne morejo pogledat realne slike.

    • Avatar Leon
      Leon 08:17 02.maj 2022.

      Za vse ,ki ne razumejo ,da so oligarhi v 30 letih samostojnosti POKRADLI in UNIČILI celotno gospodarstvo ,ki je bilo zgrajeno po 2.svetovni vojni . Gradili so ga naši dedje in očeti ,ki niso bili komunisti ampak zavedni SLOVENCI ,ki ...prikaži več so verjeli v boljši jutri in lepši svet za svoje potomce. Kaj bo sedanja generacija pustila svojim potomcem ? DOLGOVE ,ki jih bodo zasužnjili kot so bili naši predniki .

    • zdrej 11:16 03.maj 2022.

      @Leon in pri tem j treba omeniti, da to si "oligarhi" ta desni ku ta ljevi. Pa niso vsi, ki so bogati, oligarhi. So oligarhi tudi tisti, ki bogastva ne kažejo.

  • bobubob 17:43 01.maj 2022.

    Še dobro, da imajo levi tako visoko zavest - plačo si je namreč treba z nečim zaslužiti, torej konstruktivno delajo.... Za negotovo prihodnost se nam s takimi na čelu ni treba bati. Ker vemo, česa so sposobni in se znamo ...prikaži večmo na to pripraviti. Kot nekdaj v jugi.... Pogoje za njihov vzpon pa so ustvarili takoimenovani desni - ki so se res potrudili, da so nas prestrašili, sprli in zastrupili.

  • rd2dmk2 22:44 01.maj 2022.

    vsi skačete o kaprici levice. to da pa je treba menjat ministra, pa nikomur mar. niti o tem da se malo popraskajo za ušesi, povrtajo po nosu in počohajo po jajcih in se vprašajo ja zaboga kdo je potem plačal ...prikaži več sobo ? se vam ne zdi mal čudno da KŽK plača sobo ministru ? a ne bi rajš kdo kakšno komisijo sklical. da se preveri ali je to prvič ali n-tič da se takole rešuje kakšen kmetijski najem ali pa kaj podobnega. ampak rabote desnih so vedno ok, levi pa če stopijo na vašo senco, pa je hudič.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.