Če ne bi šla večkrat službeno v Dubaju in dobila vpogleda v to 'petično' mesto, bi še nasedla. Hoteli s 5* so poceni, prav tako letalske karte in taksiji / rent-a-car. Tudi hrana ni draga, presenetile so me še nizke… ...prikaži več vstopnine za muzeje. Težava nastane, ko želiš v kak klub ali si ogledati najbolj znane atrakcije (cene so približne): vstopnina v akvarij 50 eur, vstopnina na pokrito smučišče 25 eur, Burj Khalifa 25 eur itd. Ampak tega pa ta nastavljačica itak ne koristi.
S fuflo pa res prideš kamorkoli!
Ja, paya, to pa zato, ker je na strani povpraševanja več pameti spodaj kot zgoraj.
Takoj arabci prepoznajo cigana med petičnimi gosti......
In kaj potem, če je v Dubaju. K da to za nas no dosegljivo. Pa je bila palčka u nosu?? Da ji je niso še u rit utaknil, tako kot delajo Kitajci?????
A ma vsaka fuflasta baba Instagram???
Če ne bi šla večkrat službeno v Dubaju in dobila vpogleda v to 'petično' mesto, bi še nasedla. Hoteli s 5* so poceni, prav tako letalske karte in taksiji / rent-a-car. Tudi hrana ni draga, presenetile so me še nizke… ...prikaži več vstopnine za muzeje. Težava nastane, ko želiš v kak klub ali si ogledati najbolj znane atrakcije (cene so približne): vstopnina v akvarij 50 eur, vstopnina na pokrito smučišče 25 eur, Burj Khalifa 25 eur itd. Ampak tega pa ta nastavljačica itak ne koristi.
Če drugih problemov ne bo imela v življenju, kot da te obkolijo varnostniki zaradi tvojega wanna be obnašanja, ji hudega ne bo.
Sploh ne ve kako se igra.Pridejo te odpeljejo in zgineš.
kura
Pa kaj hodte h cigičim, južneje od Kolpe? Ahhh, ne, vi kr hodte, sej res, kmalu bi mi ušlo.