Ko gremo mi v muslimansko državo, moramo tudi spoštovati njihove zakone pa čeprav so nekateri zelo čudni.Če jih pri njih ne spoštujemo gremo v zapor in če imamo srečo nas prej ne pretepejo ali kako drugače maltretirajo.
Ona je prva kršila ZAVESTNO zakon !!!, mi ko gremo k njim dol, se morajo že na avijonu ko vstopi v zračni prostor, ženske pokrivat z ruto--pa čeprav je zunaj 40 in več vročine..
Ko gremo mi v muslimansko državo, moramo tudi spoštovati njihove zakone pa čeprav so nekateri zelo čudni.Če jih pri njih ne spoštujemo gremo v zapor in če imamo srečo nas prej ne pretepejo ali kako drugače maltretirajo.
Se strinjam s tabo, žal je tako, da je vsaj v nekaterih večjih mestih, npr. Dunaj tako, kot, da bi bil v Iranu, še tam ne vem, če je toliko ninj.
Maske nosijo ljudje s skritimi nameni. Tudi roparji mar ne. Prav je naredil menim tudi jaz.
Se strinjam!
Vsaka mu čast.... še več takih!
Na kaj tocno ste ponosni ob dejanju vodje protokola?
Edino pravilno.Če se ne strinjajo z našimi zakoni,nerabijo prihajat v EU.
Ona je prva kršila ZAVESTNO zakon !!!, mi ko gremo k njim dol, se morajo že na avijonu ko vstopi v zračni prostor, ženske pokrivat z ruto--pa čeprav je zunaj 40 in več vročine..
Princeza ?? Saj jih je nekih 2500.. In zato je to diplomatski skandal ??Ja, je, ker je kot gostja v Belgiji krsila zakone domačina..!!!
..... npr. odsekajo glavo ali kaj podobnega...
naj se v Evropi obnašajo kot ljudje, ne pa kot zavese. Prav je naredil!