Moj sanjski šiht

Precej tujih zdravnikov lahko dela pri nas, ker se komisija ni sestala

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 08:41 25.januar 2026.

In koliko je še takih ''odločb'' ki so izdane zaradi molka uradnega organa?

• mina6 10:44 25.januar 2026.

KRIMINAL PRITI SLOVENCEM!!!

• slovenski3 07:31 25.januar 2026.

Zakaj se sprenevedavo pišeo o zdravnikih iz tujine, ko pa vsi vemo, da gre za padarje z Balkana, kjer je izpite in diplome še mogoče kupiti.

• Ender3 22:37 25.januar 2026.

Ali pa jih dobijo na lepo oči kot naš velečastni sin domobranca v Prištini..

• Jana Turk 10:48 25.januar 2026.

Jaz sem imela ena tako zdravnico, ki je po vsej verjetnosti gledala medicinsko fakulteto v Kragujecu od zunaj. Nic od strokovnosti. Mogoce je imela sestrsko solo, pa se to nisem sigurna. Ne bom povedala imena in priimka, ceprav bi bilo ...prikaži več prav. Bogve koliko takih zmaskov je v nasem zdravstvu.

• EKVILIBRIJ 13:06 25.januar 2026.

Kriva si , ker ne poveš- ščitiš padarko

• Ender3 22:34 25.januar 2026.

Je pa tvoje ime in priimek zagotovo pravi. Bom bolj direkten. Zagreb in Beograd imata mnogo starejšo in kvalitetnejšo med.fakulteto kot je npr. v Ljubljani in Mariboru..Možno pa je, da dobiš kak tuj odpadek ampak je, domačega mnogo več..

• Ender3 22:46 25.januar 2026.

Interes belih ovratnikov in Zdravniške zbornice je, da so na splošno proti zaposlovanju zdravniških kolegov. Tako domačih kot tujih. Ker le to jim omogoča večjo možnost pop.dela in zaslužkov..V nobeni univerz. poklicni skupnosti ni toliko pohlepa, zavisti, nekolegjalnosti in hinavščine ...prikaži več kot je to v zdravniškem cehu. Tega folk ne ve, da pa se slutiti na vsakem koraku..

• slovenski3 10:21 26.januar 2026.

Kaj mislite, kje je odraščal ENDER3, da je tako zabit? Govori se, da je bila njegova mama edina ženska, ki ga je mela rada.

• slovenski3 16:39 25.januar 2026.

Pri dveh medicinskih fakultetah zahtevam, da me vselej in povsod zdravi zdravnik, ki je dokazano Slovenec.

• Ender3 22:29 25.januar 2026.

Bolnikov tvojega tipa se ne da zdraviti. Janševo cepivo ima trajni učinek..~

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.