Koliko jih bo pa ostalo po dobro plačanih stolčkih in agencijah,ki so jih pripeljali s seboj do sedanji vladajoči in koliko jih bodo spet zaposlili njihovi nasledniki-ostali pa tako ali tako z nekaj tisočaki mesečnega nadomestila ne bodo omeli nekega… ...prikaži več interesa poiskati novih služb,dokler bo trajalo...
Vse posrance zamenjat, 400k € nas stanejo mesećno,brez učinka, a kar je najhuje razdvajajo družbo. Parlamentarna demokracijo koristi z golj njim. Politika leva, desna, srednja je pokvarjena, lahko se živi tudi brez njih.
Zanima me kaj bo počela Mlinarjeva ?
črpala bo slovenski proračun - saj ji pripada
slepe pse bo na kuzle metala...
Piškote bo pekla.
V Avstriji bo zaprosila za socialno podporo.
Spokala bo v Avstrijo.
Alenka bo čistila parlament prostovoljno, Pavlić bo menjal vodo, da bo vse čisto
Alenki ne bo hudo. Danes je Kolektorju aneks v podpis dala. Nekaj bo pa menda ja kapnilo stran.. .
Koliko jih bo pa ostalo po dobro plačanih stolčkih in agencijah,ki so jih pripeljali s seboj do sedanji vladajoči in koliko jih bodo spet zaposlili njihovi nasledniki-ostali pa tako ali tako z nekaj tisočaki mesečnega nadomestila ne bodo omeli nekega… ...prikaži več interesa poiskati novih služb,dokler bo trajalo...
Najbolj me veseli pogled na ime Mederndorfer.Tega prepotentneža nisem mogel gledat,Pa Kociperca ni dosti boljša od njega.
Jani M.se pa meni zdi OK. Vedno deluje kot pravi penicillin za jurišnike iz SDS. Braz žalitev in z argumenti, se ve.
zginte vsi na dob lopovi smrdljivi
Vse posrance zamenjat, 400k € nas stanejo mesećno,brez učinka, a kar je najhuje razdvajajo družbo. Parlamentarna demokracijo koristi z golj njim. Politika leva, desna, srednja je pokvarjena, lahko se živi tudi brez njih.