Svet
1296 ogledov

Rusija pomotoma bombardirala lastno vas

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 13:26 02.januar 2024.

Zakaj pa ne objavijo naši novinarji vsega. kaj je bilo v teh stavbah? Kdo so bili ranjeni in mrtvi? Ukrajinci? Saj se spomnite napada na picerijo, mrtvi pa niso bili ukrajinci ali civili. Kaj ni po mednarodnem pravu pravilo, da ...prikaži več se vojaški objekti ne postavljajo med civiliste v civilna naselja?

• Jernej65 08:55 02.januar 2024.

Ruski klavec je že takoj pokazal, da se bo njegova morija nadaljevala tudi v letu 2024. Ruske matere pazite na svoje sinove, morilski Putler jih množično meče v prerani grob, kot potrošno robo, za svoje bolane, neurisničljive cilje.

• Ender3 14:14 02.januar 2024.

Tudi Izraelski klavec strelja na svoje državljane samo o tem naši mediji tako pompozno ne objavljajo..Jasno pa, ima maloumni trol, rusofob priložnost to komentirati..Takšni za propagando nimajo v miru niti med prazniki..

• Jernej65 14:24 02.januar 2024.

Ender3, zopet pišeš bedarije, ker si butast kot štor. Nisem rusofob, ne sovražim rusov, za razliko od tebe, ki bi dal pobiti vse žide in tudi vse ukrajince, saj veselo všečkaš vse, ki želijo smrt le tem. Poglej se v ...prikaži več ogledalo in boš videl enga velikega židofoba in ukrofoba, ki ni vreden da hodi po zemlji tej. Sram te bodi. In tudi mediji dovolj pišejo o Netanjahovih zločinih. Vsak dan napišejo, koliko jih je ta pobil. Si ti slučajno slep ali si res toliko butast.

• Ender3 16:02 02.januar 2024.

Jernej👎 spreobračaš, torej si rusofil , ki je poklican in plačan, da glumiš rusofoba in Putina naslavlja z morilcem. Za maloumnega mladca, ki dnevno spremlja novice in jih prireja po zahtevah naročnika je to, zahtevno delo posebno na praznične dni. ...prikaži več In, če sem jaz na stara leta butast, kaj bo šele s tabo, če že kot mladoletnik služiš butasti, zavržni, propagandi umobolnega ideologa. Sam verjetno še nisi privzgojil čut, kaj pomeni sramotiti samega sebe..

• munja 17:38 02.januar 2024.

Ender ne se sramotit z butastimi komentarji.

• Ender3 21:32 02.januar 2024.

munja🖕 saj @jernej ne rabi pomoč z uporabo drugega nick imena iz kletnega imenika maloumja. Res ste troli butasti ..Ravno pravšnji za širjenje Janezove propagande..

• Jernej65 23:40 02.januar 2024.

Ender3, vserjem se jaz na tvojega Janeza in na tvoje kletno maloumje. Razjasni si pojme, kaj je rusofil, kaj rusofob. Vstrajno pišeš takšne nesmisle, mešaš pojme, da se že vprašam, če si sploh pri zdravi pameti. Kdo je ta komur ...prikaži več služim, daj mi že razjasni enkrat. Služim sam sebi, imam svoje prepričanje, nisem v nobeni stranki, ne maram Janeza, nisem pa obseden z njim kot si ti. Če ne maram Putinovega morilskega, agresorskega režima, še ne pomeni da sem rusofob. Daj bebček, zresni se že enkrat.

• Kmodri_ 16:52 02.januar 2024.

To je fake news. Putlarjeva vojska je vsemogočna, nikoli ne napravi napake, no razen ko je treba svoje pospraviti!

• Ender3 21:28 02.januar 2024.

Ruska vojska je res vsemogočna in z dneva v dan raste. Nato članice pa že same sebe napadajo. Erdogan ni Yenkije nikoli ni respektiral..

• Kmodri_ 18:05 04.januar 2024.

Erdogana bi morali vreči iz NATA!

• Naklonsky 18:03 02.januar 2024.

Russka vojska dobila preveč vodke za dedka mraza.

• Ender3 21:25 02.januar 2024.

Tako kot eni PingoC soka in to za praznike..!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.