Svet

Kirurg se je odločil, da ji reši življenje, zdaj mu grozi tožba

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Kmodri_ 21:23 27.december 2025.

Koruza bodo soniki oprostili, ker je zasledoval največji cilj...to je človeško življenje! Tako bi tudi jaz razsodil...pa naj se Jehove priče mečejo na trepalnice!

• vzev 09:43 28.december 2025.

Če človek ne želi zdravljenja, je to njegova pravica in se bi to moralo upoštevati.

• EKVILIBRIJ 13:57 28.december 2025.

.. pol naj jehovc ostane doma in NE išče zdr. pomoči

• Kmodri_ 16:37 28.december 2025.

Pogosto se pacienti premislijo v zadnjem trenutku! Tako,, da reševanje življenje je najvišje etično ravnanje!

• vzev 16:41 28.december 2025.

Ne ne. Če ne želim, da me zdravijo, je to moja odločitev. In nihče te nebi smel siliti v to. Odrasel človek, se bi moral imeti pravico sam odločiti kaj se bo z njim dogajalo. S tem ne škodi nikomer.

• vzev 16:44 28.december 2025.

Drugače pa imamo v Sloveniji to v zakonu. Zato pa bi zdravniki morali za to odgovarjati. Ne pa da takrat npr. oživljali tisti žensko, ki je želela umreti.

• Kmodri_ 19:56 30.december 2025.

Se strinjam, če pacient v času, ko ga sprejmejo pri polni zavesti in je opravilno sposoben, se pravi razsoden!

• vzev 17:49 31.december 2025.

Saj v tem primeru, je pacientka izrecno zavrnila transfuzijo. To pomeni, da je zdravnik ravnal proti njeni volji.

• Kmodri_ 21:24 27.december 2025.

No, kirurga, mah pa ta auto korektura....

karjola 09:16 28.december 2025.

jehove priče....magari bi jo pustil naj crkne. ena manj bi trkala na vrata

• popokatopetl 20:25 27.december 2025.

Tudi pri nas kirurgi včasih "rešujejo življenje" za vsako ceno in v nasprotju z zahtevami bolnika. Ne vem zakaj, najbrž je zanje karierno pomembna statistika preživetja nekaj dni po operaciji.

• vzev 09:42 28.december 2025.

Čisto prav bi bilo, da se ga toži in za to drago plača. Čas bi že bil, da zdravniki začnejo upoštevati željo pacienta. Če ta ne želi, da se ga zdravi, bi to morali upoštevati.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.