Avto /avto/na-strom

»Kitajske znamke prodirajo med Slovence: vsako peto novo EV vozilo je njihovo«

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Toma 19:19 09.avgust 2026.

Vse kar zadnja leta le primeš v roke je made in PRC! Tudi, ko imaš ”priznano znamko” npr. Bosch ali bilo kaj drugega, je narejeno tam, le cena je evropska!

• Kondor 19:24 09.avgust 2026.

Bomo videli kako bo sedaj, ko sedanji vladni prevaranti ukinjajo subvencije za elektična vozila.

• lucas18 18:24 09.avgust 2026.

Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta vse spremenili. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.« Kontaktirajte jih prek trustwave.cyberdefense NA gmail co

• slovenski3 17:46 09.avgust 2026.

Ob takem stanju trga s kitajskimi električnimi vozili bi morali po mnenju mojega prijatelja Grofafriedricha nakup tega komunističnega klumpa še subvencionrati, To bi bilo že noro, ne samo nespametno.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.