Šport
6757 ogledov

Atletinji sta se v cilju objeli, sledila je takojšnja cenzura

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 06:34 06.oktober 2023.

    Vsaka ablast skriva svoje zločine...Zanimivo bi bilo šteti mrtve, ki so jih posamezne države zakrivile doma in na Tujem...Tudi pri nas bi se jih našlo...Recimo izolacija DSO jev med Covidom, kjer niso imeli ustrezne zdravniške oskrbe ali zakon PCT, ki ...prikaži več je omogočal cepljenim in testiranim prenašanje virusa na najbolj ranljive...pa še bi se našlo..

    • oneh 07:16 06.oktober 2023.

      Še en primer cenzure. Za tragične dogodke, katere je povzročil neznan virus obtožuje tiste kateri so nas želeli zaščiti. Za milijone kosti naših sorodnikov in rojakov kateri ležijo brez dostojnega pokopa širom države in katere so zverinsko pobili zločinci katere ...prikaži več levaki malikujejo pa ne izraža pietete. Imamo pa svobodo in levaki plešete.

    • Avatar lu.ckyss
      lu.ckyss 07:39 06.oktober 2023.

      Vojna ni sajenje rožic. Tisti, ki so se pridružili okupatorju pri klanju Slovencev so večinoma dobili zasluženo kazen..Žal med njimi tudi mnogi nedolžni, ampak nobena vojna ni lepa ali poštena, zato pazite kaj desnakarji gobcate, da ne boste sprožili še ene...

  • Avatar Andrej42
    Andrej42 05:53 06.oktober 2023.

    Leta 1980 se je zgodil poboj študentov v J. Koreji, ampak "zahodni" mediji na ta incident lepo pozabljate, ker samo na Kitajskem se dogajajo "poboji".. Desničarji, verniki, fašisti, nacisti, domobranci, ustaši - to so največji klavci, morilci, lažnivci, kradljivci v ...prikaži več zgodovini človeštva. https://en.wikipedia.org/wiki/Gwangju_Uprising

  • oneh 23:30 05.oktober 2023.

    Ne vem zakaj se čudite in zgražate, kaj se dogaja na daljnem vzhodu. Tudi bližje smo podvrženi brutalni režimski cenzuri. Je kateri od MSN poročal o svetovnem rekordu Nova 24TV? Je kateri od MSN poročal o srečanju SDS s krajani ...prikaži več stalenga prebivališča taubija el energetskega guruja? Je kdo od MSN poročal o.... Seveda pa imamo svobodo in levaki plešete.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.