To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje.Za delo sem 3 ure na dan prejel 27936 evrov prvega meseca.Začel sem pred štirimi meseci in se hitro vrnil domov,vseeno, od 7645 do 9264 evrov vsak teden.
tu ......... >>> www.WebJob33.Com
koliko moraš biti omejen, da to zjutraj poslušaš. folk a mate res IQ mlačne vode. Te njegove fore so že tako brezveeeze in predvidljivo .... najraje imam malo klasike zjutraj v avtu namesto vseh teh gumpcev komercialnih radijskih postaj in… ...prikaži več njihovih bedarij že ob 5 zjutraj.
Dragi Denis, posveti se družini, pusti služenje denarja za vsako ceno in na silo in menjaj svoj poklic. Dovolj je bilo.
puste jih tam kjer so pa naj bodo 1 leto tam, avdiča ne rabmo več
V Čižićah, kje pa drugje.
Pustijo naj jih kjer sta, bosta sama prej ali slej prišla ven.
išao kuči ?
sploh nisem opazil, da ga ni..
Če ga iščete, poglejte južno od Kolpe!
kdo pa je to Avdic ?
Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com
To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje.Za delo sem 3 ure na dan prejel 27936 evrov prvega meseca.Začel sem pred štirimi meseci in se hitro vrnil domov,vseeno, od 7645 do 9264 evrov vsak teden. tu ......... >>> www.WebJob33.Com
koliko moraš biti omejen, da to zjutraj poslušaš. folk a mate res IQ mlačne vode. Te njegove fore so že tako brezveeeze in predvidljivo .... najraje imam malo klasike zjutraj v avtu namesto vseh teh gumpcev komercialnih radijskih postaj in… ...prikaži več njihovih bedarij že ob 5 zjutraj. Dragi Denis, posveti se družini, pusti služenje denarja za vsako ceno in na silo in menjaj svoj poklic. Dovolj je bilo.