Slovenija
23018 ogledov

Kljub pozivom več kot polovica še vztraja pri tem

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sandi76 09:18 22.februar 2023.

    Ali resno ??? Projekt računalniško opismenjevanje starejših je klavrno propadel, sedaj pa pričakujete od njih , da se bodo obnašali skladno z novimi informacijskimi trendi ???

    • Avatar Mehičanka76
      Mehičanka76 12:16 22.februar 2023.

      Dejansko! Pa ne samo kar se bank tiče, osnovni problem imajo starejši že z naročanjem pri zdravniku. Počasi bo vse prešlo na sistem spletne komunikacije, starejših pa nihče ne opismenuje.

    • Gandi123 14:07 22.februar 2023.

      Depopulizacija - od starejših ni koristi, ampak samo stroški. Treba jih je onemogocit na vseh področjih.😥

  • rd2dmk2 09:14 22.februar 2023.

    a res? ma ne me hecat ! pa vi me boste spravil na oni svet. od smeha me bo fršlok. ena banka je uvedla izdajo računa in potrdila na dodatnem ( pazi DODATNEM ) papirju za plačilo položnice. in sedaj ...prikaži večaj moram hranit termalni račun, ki propade pol slabem letu, namesto da bi tako kot v kameni dobi dodali vrstico na položnico. tolk o posodobitvi. pa še neki jenabavt so morali dodatno elektronsko opremo. zdej pa seštevite varčevanje, poraba energije, materialov, ekologija, smeti. a sem jest nor al kdo?

  • rd2dmk2 20:42 22.februar 2023.

    a veste kaj je hecno.. saj nočejo po elektronski poti.. komunala mi ob računu pošlje navodila, kako naj vsak teden razkužujem moje pipe in cevi z vročo vodo vsaj 15 minut. pa vas vprašam kdo bo pa to čiščenje plačal ...prikaži več ? morabljeno vodo ,energijo in kanalazicijo. ok elektro mi pošlje poleg računa še dva lista nekih reklam in opisov kako zeleno elektriko mi dobavljajo ( zeleno ? ). na banki ravno tako, da ne omenjam kolk reklam za kredite dobim. nehite no farbat nas. nismo bedaki.

  • bozo197 10:02 22.februar 2023.

    Jaz bi pa pripomnil nekaj drugega ! Nekateri še prejemajo izpiske v papirni obliki ... jaz , že dolgo, ne več ! Velikokrat pa svojo pošto, ki še prihaja v papirni obliki, dobimo pri sosedih ... oziroma jo kdo prinese ...prikaži več naknadno (malomarnost pošte). Kaj hočem reči ? Če je tudi bančni izpisek pri sosedih (ali pač na nekje drugem naslovu), lahko vaše finance preverja in vidi, marsikdo ! Že s tega vidika, sem izpiske, še preden sem prešel na e-bančništvo, dvigoval osebno na banki . V razmislek ...!!!

    • Avatar NickMason
      NickMason 15:51 22.februar 2023.

      Bravo,tu se strinjam,mi vsi doma imamo e pošto že od pamtiveka

  • bobubob 16:40 22.februar 2023.

    Zlatniki in srebrniki so že davno izginili iz denarnic (razen seveda pri borcih proti virusu), kovina v kovancih je vedno cenejša, kmalu tudi denarja v papirju ne bo več. In to je cilj naših gurujev - imeti čim manj in ...prikaži več biti srečen (da si živ). Nekaj podobnega smo imeli že med drugo vojno - a bilo je lokalnega značaja. Sedaj bo to globalno. Če je bil včasih Mengele provincialec, imamo danes svetovljana Faucija. Firer nam je vsiljeval svojo čistost z orožjem, danes imamo vladna LgbtBlm trobila...

  • Avatar jate
    jate 16:45 22.februar 2023.

    jaz imam še vedno v papirni obliki in bom še naprej tako imela,meni je tako kul,se lažje znajdem

  • Avatar NickMason
    NickMason 18:52 22.februar 2023.

    Trmasti starokopitneži ,leni in zabiti so večina ,ki mislijo da se bo svet podrl,če bi uporabili email????.Slej ko prej bo papir zgodovina in tako je prav,za brez veze drevo podret ,je že skrajni cajt da se neha.

  • Soljatar 12:15 22.februar 2023.

    iz principa hočem izpuisek v papirnati obliki...še premal dela in stroškov imajo banke glede na to kolk kasirajo za nič, mamu jim jebem bankirsko...

  • Soljatar 12:56 22.februar 2023.

    vsi se naročte na papirnate izpiske, naj imajo banke delo, ko jih jebe....

  • Avatar lopov
    lopov 08:55 22.februar 2023.

    Se vprašate kdo je kriv... ministrica ki je preklicala izobraževanje starejših in ukinitev bonov da bi se opremili z kakim telefonom kjer bi imeli vse pri roki

    • rd2dmk2 09:17 22.februar 2023.

      lopov, ma si res lopov. in kdo bo plačal meni naročnino za tist telefon. in kdo mi bo čez nekaj časa ko bo to edina opcija me obvaroval, pred monopolskimi naročninami. to bo tako kot je dons RTV prispevek. mal ...prikaži več nehite bluzit, razen , jasno,če nimaš piskrčka zraven.

    • Svobodnež 11:39 22.februar 2023.

      Lopov, vprašaj Janšo, zakaj je sploh šel v tako bedasto in nedodelano akcijo, ki je bila absolutno diskriminatorna, nakar je vse skupaj škodoželjno prepustil novi vladi, naj se zajebava s tem neuporabnim projektom!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.