ukinit trošarine in na črpalkah tanakat samo prebivalci slovenije s sstalnim prebivališčem v SLO. na AC lahko tanka kdorkoli , ampak za polno ceno. naj grejo turisti v maloro. pa podobno pripravit za kruh, mleko, meso . zakaj bi mi… ...prikaži več državljani plačevali za norost europejcev. naj grejo k lajdrnovi in naj jim plačuje, saj je dost nakradla že od covida naprej. pa zelenskega sunt v rit- neha naj zapirat naftovode in izsiljevat denar od EU.
Če ni možno, da so cene za tank-turiste višje kot za domače, naj pripravijo povračilo davka zaradi draginje. V Zürichu imajo poseben dodatek na plačo, ker živijo v dragem mestu (posledica turizma). Poleg tega nimajo šolnine za študente iz tega… ...prikaži več mesta, ki pa jo morajo plačati vsi ostali!
Ruska pa bolj poceni ''Ameriške''. Ko bomo pri Rusih prosili za ubogajme ne bodo pozabili preteklega EU šopirjenja. Naiven si, če ne vidiš takih ali drugačnih povezav.
En odmerek zdravila Dietter zmanjša apetit in zaduši lakoto za 3-4 ure. Redna uporaba pomaga večkrat zmanjšati velikost želodca. Zdravilo nato razgradi in odstrani maščobo iz telesa.--- https://bitly.cx/dietter
a od torka dalje Petrol ne bo več imel logističnih težav? sprašujem za prjatla
imel bo MOL, ker bo imel rusko poceni nafto,
haha mol ja poglej madžrasko pa srbijo po kok ima nafto pa čeprav je kao ruska poceni :D dej nehi stakimi otroškimi forami
https://www.amzs.si/na-poti/cene-goriv-po-evropi
Srbija 95 181,580 RSD (1,55 EUR) 98 207,250 RSD (1,76 EUR) dizel 200,870 RSD (1,71 EUR) 17. 3. 2026 😁😂😂🤣
ukinit trošarine in na črpalkah tanakat samo prebivalci slovenije s sstalnim prebivališčem v SLO. na AC lahko tanka kdorkoli , ampak za polno ceno. naj grejo turisti v maloro. pa podobno pripravit za kruh, mleko, meso . zakaj bi mi… ...prikaži več državljani plačevali za norost europejcev. naj grejo k lajdrnovi in naj jim plačuje, saj je dost nakradla že od covida naprej. pa zelenskega sunt v rit- neha naj zapirat naftovode in izsiljevat denar od EU.
Ena izmed največjih neumnosti je bila pocenitev goriva na AC!
A mi na minimalcu in penzijonisti pa imamo maneverski prostor za vse podražitve davek na davke itd?
Če ni možno, da so cene za tank-turiste višje kot za domače, naj pripravijo povračilo davka zaradi draginje. V Zürichu imajo poseben dodatek na plačo, ker živijo v dragem mestu (posledica turizma). Poleg tega nimajo šolnine za študente iz tega… ...prikaži več mesta, ki pa jo morajo plačati vsi ostali!
Bibiju in Donaldu se zahvalte...
Se prosili bomo Ruse za nafto...
me ne zanima vozim na štrom in tisti ki do zdaj niso kupili avta preko ekosubvencije so sami krivi...........podarjenemu konju se ne gleda v zobe
Bodi optimist, da ti ne bodo nabili trošarin, omrežnin in še same cene elektrike!
Tudi jaz vozim na štrom in se ne sekiram, pa še v auspuh mi noben ne more purpena natlačit.
Pa niste mislili, da bo vlada plačala volitve
Takoj po volitvah bo treba plačati golobčkove bombončke, raja boste še kaj PLESALI ?
Pa kaj ma plesanje tle veze, če gre nafta gor zaradi pizdarij oranžnega???? A ce bi bil tvoj jajo na ablasti bi bil pa benz po 20c na liter?
Zadnje čase pleše Janez. Tako se je zavrtel, da se nima časa ustaviti. Ko se bo ustavil, bo volitve že izgubil. Zopet je zajebal.
Levi piskeri se pa tak znate samo s kolesi vozit pa lajat
Upam, da niste pozabili, da je vrhovni desnuhar takrat "sprostil" trg goriv in kakšna sreča, da imamo danes to vlado.
''Slava Ukrajini'' ane? Kratkovidne ovce
slava tvoji butasti pameti.....kaj ima veze ukraina........če ima iranska nafta bolj poceni kot je ruska
Ruska pa bolj poceni ''Ameriške''. Ko bomo pri Rusih prosili za ubogajme ne bodo pozabili preteklega EU šopirjenja. Naiven si, če ne vidiš takih ali drugačnih povezav.
kdo ti pa tebi glavo spral o boga mati :D poglej cene madžarske pa srbije uporabljajo kao poceni rusko nafto se mi ne zdi nekam poceni :D
če ne verjameš ti dam link Srbija 181,580 RSD (1,55 EUR) 207,250 RSD (1,76 EUR) 200,870 RSD (1,71 EUR) 17. 3. 2026
Bosna tudi: dizel 1,50 eur.
Najdražje smo nafto plačevali leta 2022, ko smo jo še dobivali iz Rusije.
Kje ste zdaj tisti privoščljivci, ki ste se lastnikom EV smejali ob izpadu elektrike na Štajerskem?
En odmerek zdravila Dietter zmanjša apetit in zaduši lakoto za 3-4 ure. Redna uporaba pomaga večkrat zmanjšati velikost želodca. Zdravilo nato razgradi in odstrani maščobo iz telesa.--- https://bitly.cx/dietter