Ubogi moski na umu,da jih privlaci taksno telo.Zamascene,zapuscene,odvratne debele ufff....to sploh ni podobno zenski.In kaksne prehranjevalne navade in odnos do hrane imajo taksni ljudje?A ogledala nimajo,da se pogledajo,kaksne so? Debelost ni normalna in nikoli ne bo,ceprav hocejo to nekateri mediji… ...prikaži več narediti"in".Ko bodo pa stara 30 in vec,pa sladkorna,slabo srce,obrabljeni sklepi......Meni je to fuj.
50.Naceloma se ne vtikam v osebne zadeve komentatorjev(teza,starost,.....)ker me ne zanima,samo napisem svoje mnenje o clanku in prilozenih slikah.Drugo pa me ne zanima in ne sprasujem.
Negativna zaradi komentarjev?Glej:vsak ima svoje mnenje.Nikogar nisem in ne bom prepricevala,da razmislja kot jaz.Vsak ima svoj nacin razmisljanja.Kaj zdaj?Ogabni so mi debeli ljudje,da se tako zapustijo.Debelost propagirajo kot nekaj normalnega in lepega.Stvar okusa.Mah,a moram polagat racune?
Glej,jaz sem dalec od perfektne,sem,kaksna sem,nisem narcisoidna,sem normalna,nisem obremenjena s sabo.ampak deci mate razlicne okuse.....mi je ravno pred kratkim en tip rekel,da sem kao presuha.Pa nisem.Niti koscena.Normalna pac.Eni pac imajo radi,da je bolj mesnata,kaj jaz vem
Tudi zenske imate razlicne okuse,kar je normalno.......enako velja za moske....si predstavljas ,da bi vsi moski imel enak okus......meni osebno tudi niso vsec taksne zenske.....50 do 55 taksne so top
Zanimivo...nisem vedu ,da se to sploh da narediti.......verjetno te bom nasel pod kaksnim clankom o prihajajocem showu debelih ,ki prihaja......verjetno te bom mogu piknat
V glavnem,grem spat,pa pici me,ce ti kaj ne bo pasalo pri mojih komentarjih.😁Ti javim nov mail,samo da skreiram racun,da ne bova debatirala tukaj ko dva hepana.Ce ves,kaj to pomeni
brdo slanine
Ubogi moski na umu,da jih privlaci taksno telo.Zamascene,zapuscene,odvratne debele ufff....to sploh ni podobno zenski.In kaksne prehranjevalne navade in odnos do hrane imajo taksni ljudje?A ogledala nimajo,da se pogledajo,kaksne so? Debelost ni normalna in nikoli ne bo,ceprav hocejo to nekateri mediji… ...prikaži več narediti"in".Ko bodo pa stara 30 in vec,pa sladkorna,slabo srce,obrabljeni sklepi......Meni je to fuj.
še zdej nevem kolk imaš ti kg.......jst rečem tam okol 70
50.Naceloma se ne vtikam v osebne zadeve komentatorjev(teza,starost,.....)ker me ne zanima,samo napisem svoje mnenje o clanku in prilozenih slikah.Drugo pa me ne zanima in ne sprasujem.
Ce ne vprasam nevem.....ne bit zdej jezna nooo....
Je ze ok,nic hudega.
malo dobre volje ti nebi škodilo ....kaj praviš
A mislis,da sem slabe volje ? Neeee,sem cist kul,pac napisem,kar mislim.Drugace pa nisem zatezena.Pac napisem ali povem direkt,tako kot mislim.
Nevem..... ugibam....zato te direkt vprasam......veliko si negativna
Negativna zaradi komentarjev?Glej:vsak ima svoje mnenje.Nikogar nisem in ne bom prepricevala,da razmislja kot jaz.Vsak ima svoj nacin razmisljanja.Kaj zdaj?Ogabni so mi debeli ljudje,da se tako zapustijo.Debelost propagirajo kot nekaj normalnega in lepega.Stvar okusa.Mah,a moram polagat racune?
Se strinjam.......vsak ima svoje mnenje.....te nocem in te ne prepricujem v nasprotno......
Vse ok,sama tut nisem perfektna. Pac eni radi prevec papcajo.
In sploh ne polagas racunov.......debatirava......a je kaj narobe s tem?
Verjetno sem prevec direktna in izpade kot da sem nek zmaj....ko sploh nisem.
Ne,je cist kul.Hmmmm.....mi je nenavadno,mi ni v navadi klepetati z neznancem.
Vcasih nekateri oz. vecina ne prenese direktnosti.....iz mojih izkusenj
Mas dober nick....supreme....
Mene sploh ne gane,ce me kdo popljuva.Ja,ce bom se slucajno kaj komentirala,bom bolj uvidevna in nezna
Aha....nick....iz pesmi Robbie Willamsa...Supreme
Aha.Jaz pa kr neki....cist brezveze.....
Jaz bom pa zdaj "Ledena"..Siddharta😁
No sej se ne rabis pomehkuzit zdej :)......
No evo......pa sva odkrila nov nick za tebe😀
Yeaaaaaa
Samo eno privat vprasanje,ni potrebno odgovorit.....s katerega konca si...ni mi ravno v navadi ,da si pisem z neznanci.Cuden filing
Lepo ,da si vesela .....Ledena
Daj no,sem ze rekla,da nisem tak zmaj.
Ce ne ves vprasas.... Direkt......kar cenim.....ves da ti odgovorim .....Celje.....filing je cuden .....je pa zanimiv.... se strinjas
Torej ti je vsec komad Supreme
Sej te nimam za zmaja......sama si to izjavila😀
Jaz pa okolica LJ,ampak priseljena.Drugac sem Stajerka.
Zmaj...ker komentiram malo kruto.Ampak taka je realnost,
Besedilo komada je dober..... Stajerka pravis ,ki je sla v Lj ......se strinjam ....se strinjam ...taksna je realnost
In kaj pocne ledena stajerka,🤔v okolici Lj?
Okolica lj, v bistvu med lj in ce
Kolko si star
42
Ok
Torej bi moral bit ze v postelji in spat
Mogoce sem pa ze v postelji......
Saj sem jaz tudi .....
To pomeni ,da gres spat....
A ti ne,si reko,da si ti tudi v postelji
Napisal sem mogoce ,da sem.....
Aja,mogoce.... twisting words.....
Kker gledas ........ Mi je pa smesn naslov tega clanka....
Kateri naslov:mislis tekmovalke obnorele......
Ta ja......
Ma ja,al pa ko napisejo"ritka"
Aha....twisting words.....,😁😁
Glej,jaz sem dalec od perfektne,sem,kaksna sem,nisem narcisoidna,sem normalna,nisem obremenjena s sabo.ampak deci mate razlicne okuse.....mi je ravno pred kratkim en tip rekel,da sem kao presuha.Pa nisem.Niti koscena.Normalna pac.Eni pac imajo radi,da je bolj mesnata,kaj jaz vem
Caki,kaka ritka,ce je RIT.Saj pa vidis na slikah.Ampak,okej,moram se skulirat in sprejet drugacnost
A ti reces ta ali tota....na splosno mislim
Tudi zenske imate razlicne okuse,kar je normalno.......enako velja za moske....si predstavljas ,da bi vsi moski imel enak okus......meni osebno tudi niso vsec taksne zenske.....50 do 55 taksne so top
Ja,tu se jaz sucem kilazo mislim
Bo treba it spat pocasi.....
Ti bom reku,da sploh nisem pogledal vseh slik....je tist kar se vidi zadost.....recem pa verjetno ta.....
A potem samo v MB recejo tota
Potem pa lahko noc.....Ledena😉
Mogoce ...nevem.......verjetno tudi v okolici Mb
Ja,verjetno.
Ce bom kaj komentirala,a me bos se kaj 'skregal'?
A pogosto klepetas po netu
Hahahaha......se bom potrudil.
Ne. Ne klepetam. V bistvu si izjema
Ok.
Ne me basat.In kako to,da si naletel ravno name?
Ti si pa tko ze omenila ,da se brigas za sebe.
Pojma nimam......kar sem v zadnjih dneh prebral sem pod komentarji zasledil tebe....pa sem te malo piknil
Saj so drugi tut komentirali.Na zasebca pa eni res pisejo bolane.
Torej,ce se bos potrudil,bos me se piknil,ce bom napisala kak post
So komentiral ja ....... Si pustila neki vtis v svojih obrazlozitvah......a lahko tud zasebno kj posljes???
Ce verjames al ne,ravno vceraj sem izbrisala vse mejl naslove,mam se samo uradnega.
Zanimivo...nisem vedu ,da se to sploh da narediti.......verjetno te bom nasel pod kaksnim clankom o prihajajocem showu debelih ,ki prihaja......verjetno te bom mogu piknat
Neeeee nooooo.
Po dolgem casu sem imela visek casa cez vikend pa sem pac komentirala.Saj drugac ni to moja navada,casovno mi ne gre skozi.
Sej pravim ....ne obsojam......
V glavnem,grem spat,pa pici me,ce ti kaj ne bo pasalo pri mojih komentarjih.😁Ti javim nov mail,samo da skreiram racun,da ne bova debatirala tukaj ko dva hepana.Ce ves,kaj to pomeni
Se pravi bo potrebno dolgo cakat na taksen tvoj vikend z visek casa ?
Fajn spi....
Ne,jutri enkrat.Ti javim,ce ti je prav.
Ti tudi.Se beremo.Upam da nisi kak psihic ko lovi babnice za trgovino z belim blagom al pa prodaja organov.
Hahahaha......nisem se razmisljal ,da bi se bavil s tem........ti kr javi k bos imela to zeljo.....ajd caw
Lepo spi.Se beremo.Nocko
eternity.destiny8@gmail.com
To je bilo pa hitro.....pa spet osemka...tvoja srecna srevilka mrbit
Ima tut drug pomen.Zdaj pa res grem.
maš na mailu moj mail...... no zdej pa že pojdi ......... boš prihodnjič napisala kkšen pomen ima 8ka......
Kriza.
Ne bi se mi dvignu na ta dva odojka tud če požrem ves šnopc na svetu kar ga je...