To je preživeta oddaja,nič več zanimiva,dela se pa samo zaradi reklam,in dobrih honorarjev zaposlenih,na račun bebastega folka,ki imajo težave s samopodobo.
Kar se mene tiče je popolnoma vseeno ali reklamirate ali pa ne, ker lahko mi plačate, pa tega ali podobnega, v produkcijske namene prirejenega, sranja ne bom gledal! Hvala, ne, ne...
Vsi tisti,ki to gledate,ste isti idioti,kot tisti,ki v njem nastopajo!!!
Se nekako bojim, da ne isti, ampak še večji!
Edini namen tega šova je spodbujanje bizarnost!
Vsako leto večji ekstremi vse za večjo reklamo. Itak se pa ve da se pišejo scenariji. Tako da dalec od resničnosti.
To je preživeta oddaja,nič več zanimiva,dela se pa samo zaradi reklam,in dobrih honorarjev zaposlenih,na račun bebastega folka,ki imajo težave s samopodobo.
Pop tv besedo priljubljeno zlorablja. Kdo sploh gleda in podpira takšne bedne šove ?. Treba jih je bojkotirat od prvega dne. Banda komercijalna..
Kar se mene tiče je popolnoma vseeno ali reklamirate ali pa ne, ker lahko mi plačate, pa tega ali podobnega, v produkcijske namene prirejenega, sranja ne bom gledal! Hvala, ne, ne...
Kdor v množici dobrih oddaj in filmov, ki so vsakodnevno predvajani, gleda tole, o čemur je govor tukaj, temu ni pomoči.