Avto
14542 ogledov

Ko se Slovenec spozna na čisto vse o gumah ...

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • stilist 11:01 24.november 2019.

    Ej novinar, nakladaš. Od kdaj pa policaj, novinar in samooklicani strokovnjak ve o lastnostih pnevmatike. Strokovnjaki so samo in izključno proizvajalci. Oni vedo, samo je vmes še marketing, ki se mu gre samo za biznis.

  • luka94 13:53 24.november 2019.

    Pred leti sem bral na spletni strani AMZS test o letnih gumah pozimi. Bilo je zelo zanimivo in sem malo pogugal. Če pogledaš samo strokovne teste ugotoviš naslednje: 1. Letna guma pozimi je VEDNO boljša na mokri cesti !!! 2. ...prikaži več. Letna guma pozimi je VEDNO boljša na suhi cesti !!! 3. Letna guma pozimi je vedno SLABŠA na zasneženi in poledeneli cesti. Kar pomeni, glede na snežne razmere vsaj v mestih, da je mnogo varneje voziti z letnimi gumami, še posebej v mejnih razmerah kot so trenutno.

  • vzev 12:30 24.november 2019.

    Dokler organizacije "za varnost v prometu" ,spomladi govorijo, da moramo menjati zimske gume, ker te ni primerne za temperaturo nad 7 stopinja, po drugi strani pa se ne trudijo, da se spremeni zakon o obvezni menjavi gum 15 novembra jim ...prikaži več ne verjamem popolnoma nič. Po eni strani trdijo, da gume niso varne pri takih stopinjah, po drugi strani pa ni problema, če nas zakon prisili v menjavo gum pri 20 stopinjah. Te organizacije so namenjene samo, da lahko kdo vleče plače.

    • vzev 12:44 24.november 2019.

      Pa letos je čudno ti "strokovnjaki" niso kaj pretirano trdili, da je potrebno boljše gume dati zadaj. Ker to jih je pa res bilo smešno za poslušati.

  • Lavdan 12:15 24.november 2019.

    Na veliko si se razpisal a malo povedal. Vse skupaj je eno samo lobiranje, kot zimske gume sploh. Prisiljeni smo kupovati zimske gume, da jih potem zaradi starosti ne izrabljenosti odvržemo. Pozimi se vozimo po suhih cestah z zimskimi gumami. ...prikaži več Zakon bi moral veljati samo za vožnjo v snegu in poledici. Da zadostimo zakonu kupujemo poceni kitajske gume, ki niso vredne nič.

  • Avatar vec
    vec 08:09 25.november 2019.

    Ko se copy paste portal spozna na čisto vse, od zdravljenja, kuhanja, sex-a, avtomobile, šport, mednarodne odnose, in predvsem na predcedniške volitve in kandidate v USA, to je potem TOP ŠIT roba

  • gasper47 22:09 24.november 2019.

    Pa kaj je zdaj raketna znanost 5 vijakov odvit, To bi moral vsak znat prej mu jaz nebi dal izpita. Tudi če nimaš moment ključa lahko z metrsko cevjo in tehtnico potegneš tistih 18kil, da ne govorim da vulkanizerji velikokrat ...prikaži več samo z pištolo nabijejo vijake gor z dost prevelikim momentom. Neko prazno govoričenje. Zakaj bi vsako leto centriral gume, če mi še sedaj v 5 letu do 160 km/h nič ne tresejo.Raj povejte ljudem, da mora biti guma pravilno skladiščena v temnem suhem prostoru na BOKU.

  • tudbognasvečnereši 11:33 25.november 2019.

    Končno nekaj forumašev ki razmišljajo s svojo glavo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.