Avto
10980 ogledov

Ko ti nekdo obljubi, da se 10 let ne bo nič pokvarilo

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zdrej 10:33 24.marec 2023.

"... prenehamo kar naprej nabavljati nove produkte in odmetavati stare, ki bi lahko še služili." Se strinjam!!! Premalo se razmišlja v tej smeri.

• Km192 13:43 24.marec 2023.

Spoštovani g. Bolka ve, da so obljube eno, realnost pa drugo. Tri izredno slabe izkušnje s Toyoto, najprej s podpovprečnim izdelkom, nato s poprodajno storitvijo in na koncu še s prodajalcem. Dva avtomobila - tri leta. Števec na VW je ...prikaži veče ravno danes pokazal 10.000 km, hvala zanj. :-)

• Boschtjan Zupanchich 08:17 24.marec 2023.

Joj, a bom moral res začeti razmišljati o nakupu riževega narastka .... ? Groza , kam smo padli Evropejci .... pa še nič na bolje ne kaže .... No, ampak današnja Supra je tudi Zanič, ker ima žal Bemvejev motor, ...prikaži več ki je Žal Totalno Zanič !!! ! !!! In kaj naj potem človek kupi ? Toyoto C-HR ? Kriza, ker je hibrid , kar je žal preslabo ....

NickMason 09:56 24.marec 2023.

Kupi Renaultovga bencinarja pa si zmagal,drgač pa japonci razsturajo v kvaliteti avta.

• Interceptor 15:30 25.marec 2023.

Samo enkrat sem imel toyoto in nikoli več. Obupen "rev hang". Se vključuješ iz mirovanja v promet in imaš zaradi vvti zelo majhen navor pri nizkih obratih, zato ne moreš v prvi pri nizkih obratih takoj prestavit v drugo, ker ...prikaži več ti lahko crkne(čeprav imaš pod havbo skoraj 100 kw), ampak moraš nabit obrate v prvi prestavi, nato pa čakaš na sred ceste 3 sekunde ali več, da se obrati toliko znižajo, da lahko prestaviš v drugo.

• alen04 14:34 24.marec 2023.

Se bom še naprej držal 15+ let starega Forda. Je v redu tako. Drugače pa seveda reklama za Toyoto. Izgleda, da je prodaja spet padla.

• jjjaaannneeezzz 15:41 24.marec 2023.

Imel sem Toyoto, diesel. Po 130.000 km menjava šob. Kar nekaj jurčkov je šlo. Tankal vedno na OMV. In so mi na servisu rekli, da je gorivo slabo. Istočasno na ženinem diesel avtu (ne bom omenil znamke) nikakršnih napak. Skratka ...prikaži veča garancije ni bilo. Moti pa me, da se govori, kako se povsod vidi Toyota. Jasno, saj že od nekdaj delajo LandCruiser, ki se je prodajal v Avstraliji in Novi Zelandiji, kjer nastane veliko posnetkov. Potem so šli ti avti tudi od tam in iz Evrope v Afriko,

• jjjaaannneeezzz 15:43 24.marec 2023.

Moti me pa, da se omenja, kako na Japonskem gledajo na natančnost in da so zato brez napak. Zakaj pa potem Nissan, Mazda, Suzuki ipd. niso enaki? Vsi pa imajo eno hibo: japonsko rjo. Če ne zaščitiš avta, gre podvozje v maloro.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.