Jaz sem si isto kupil Mercedes G C63 AMG...,se je vžgal,oziroma mi ga je mož od moje izvenzakonske partnerke...in sem na koncu dobil od Triglava 70 jurjev,tako da sem bil na koncu preko 130 jurjev na izgubi.
malo morgen pa lastnik. lizing..pa še kasiral bo od firme, ker je pretrpel hude duševne posledice.. pa niso tile maherji kot lastnik poševnookih.. za tiste ki ne veste pa vprašite kako blondinka parkira avto ko gre za 14 dni na dopust..
Saj če imaš tako drag avto imaš verjetno tudi kakšna huda zavarovanja zanj, predvidevam.
Jaz sem si isto kupil Mercedes G C63 AMG...,se je vžgal,oziroma mi ga je mož od moje izvenzakonske partnerke...in sem na koncu dobil od Triglava 70 jurjev,tako da sem bil na koncu preko 130 jurjev na izgubi.
Pa saj je zavarovan. Dvomim, da nima kaska.
Dvomim, da kasko krije samovžige?
Nemško sranje in domači mehaniki!!
Jajca made in germany.
Jajca s poreklom!
S poreklom,ampak precenjena jajca.
...si kupiš novega za dvesto jurjev. Ni problema za borce proti virusu....
No ja, guma ima se kar dober profil...
pa še kakšna ton apleha je tud ostala, dinos vabi.. imate kaj na šare doma, drago odkupimo !!!
malo morgen pa lastnik. lizing..pa še kasiral bo od firme, ker je pretrpel hude duševne posledice.. pa niso tile maherji kot lastnik poševnookih.. za tiste ki ne veste pa vprašite kako blondinka parkira avto ko gre za 14 dni na dopust..
A, je to električno sranje?