Slovenija

Mladi nacisti ob Soči prižgali ogenj in izobesili zastavo s svastiko

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • bandit 16:05 17.avgust 2026.

Kje je stara dobra Milica, ne bi sedeli in ležali na hrbtu 1 teden, pa tisti pijani frajerji v KP nadelgovali maladoletnice. Sodnica obdolžilni predlog ki bo prišel v obravnavo čez 3 leti. M abežte nekam.

Leon 16:16 17.avgust 2026.

Uredba o varstvu pred požarom v naravnem okolju namreč v času velike ali zelo velike požarne ogroženosti prepoveduje kurjenje oziroma izvajanje aktivnosti izven pozidanih površin, ki bi lahko povzročile požar. Za fizično osebo, ki krši to določbo, je predvidena globa ...prikaži več od 200 do 600 evrov. KDO SE NORČUJE IZ GASILCEV ? Ali so njihova življenja vredna samo 200-600 € ? Glede svastike ne želim komentirati saj je to stalen pojav v Sloveniji in nihče ne ukrepa ali pa jih celo odobravajo ?

• Ales123 15:52 17.avgust 2026.

Saj je bilo pred 14 dnevi v Bovcu enako zborovanje, samo, da je bila zastava rumena in modra.

• karam 15:58 17.avgust 2026.

Pa pizda a ni nobenega tam da bi naklepu te pičketine-tuljave. Fantje ena dva tri kratka na eks in potem eno zelezo v roko en tak lep debel profil se najboljse ce je kvadrataste oblike in navali bodo tekli kot njihovi dedje.

mahatma2 17:28 17.avgust 2026.

karam..... Sem nekako proti nasilju , ker nasilje rodi samo še več nasilja. Toda tu se pa hočeš nočeš se 100% moram strinjati s teboj. Nalomit ko vola v kupusu in enako dozo si zasluži tudi naš kriminalni plešasti komunajzar ...prikaži večzar , ki podpira morilskega ,nacistićnega Netanjahuja in enako nacističnega in morilskega Oranžnega➕➕👍👏, Zaradi takih se širi nacistična ideologija in zaradi tega je na tisoče nedolžnih žrtev.

Iuckyss1 16:15 17.avgust 2026.

Sami bodoči "speleologi"....Spet bodo jamrali dve generaciji..

• Dieta 17:17 17.avgust 2026.

NEKAJ JIH JE ŠE OSTALO, KI SO BILI V SLUŽBI NACISTOV ALI SO BILI LJUBITEKJI FAŠISTOV IN NACISTOV. NE ŠTEJEM TISTIH 500, KI ŠE PREJEMAJO NEMŠKO VOJAŠKO PENZIJO, KER SO BILI PRISILNO MOBILIZIRANI....

• karam 16:01 17.avgust 2026.

cigani

• Mariobob11 16:18 17.avgust 2026.

Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta vse spremenili. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.« Kontaktirajte jih prek trustwave.cyberdefense NA gmail com

• bandit 16:25 17.avgust 2026.

Dokler boste v Poli zaposolevali tiste z neurejenimi bradami n potetovitrinaim po celem telesu bo še slabše. Slike si lahko ogledate ob predstavitvi dela policije v Tacnu. Sram naj vas bo.

• Dieta 17:21 17.avgust 2026.

po tvoje bi morali vsi k maši, tam bi jim župnik napel , če bi samo pomislili na tetovaži, ali pa , če bi bili že slbo pobriti....

• oneh 16:35 17.avgust 2026.

Zanimivo- nad nacistični zastavo se najbolj zgražajo tisti kateri še danes slavijo komunistično zastavo in ob tem vedo, da so imeli komunisti in nacisti podpisan pakt ob napadu na slovenijo. Te persone z nacistično zastavo so pač mislile da so ...prikaži več prišli k svojim tovarišem s peterokrako. Pač - skupna zgodovina v zločinih in genocidu.

• Dieta 17:19 17.avgust 2026.

to ti je Janša predaval, kot komunist je slavil to pogodbo, he,he

• Sarko Sarko 15:35 17.avgust 2026.

novic o npm pa nič

• trolček 16:12 17.avgust 2026.

Šivala rudečo je zvezdo...

• ivo5 16:24 17.avgust 2026.

A si še lačen tega sr.ja?

• Dieta 17:22 17.avgust 2026.

Janševih vas je več in več. Pametnih pa manj in manj...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.