Začnite delati doma. To je tist0, kar sem finančno najbolj nagrajeval. V petek sem po zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji mesec dobil odličnega Audija A5.
obiščite to spletno stran tukaj. .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
ja, da veste, ljudje vemo kje smo doma.. turisti in predvsem turistični delavci so pa .... pravjo da okol Bleda je drek pri dreku...ja tistim slavnim turističnim delavcev, sobodajalcem in hotelirjem, pa vsem gostincem sploh ne pride, da človek, ki… ...prikaži več se sprehod okol jezera in mimgrede spije tist kafe in pir , mora tud kam "it". sam kasirat, da bi pa naštimal par dixijev, e za to pa ni dnarja.. dejte mal prevert kol so kasiriral pletnarji včasih .. pa toje samo en primer.
Začnite delati doma. To je tist0, kar sem finančno najbolj nagrajeval. V petek sem po zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji mesec dobil odličnega Audija A5. obiščite to spletno stran tukaj. .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
https://nova24tv.si/slovenija/o-reziser-protestov-jasa-jenull-na-spletu-objavil-naslov-kjer-ne-zivi-in-ni-prijavljen-lastniki-objekta-pa-z-njim-nimajo-nobene-povezave/ Pravi naslov Jaše Jenulla je: Jožka Hegler, Ceneta Štuparja 3, Črnuče (stanovanjski blok)
A vas pedre res tako zanimajo bivališča moških.
ja, da veste, ljudje vemo kje smo doma.. turisti in predvsem turistični delavci so pa .... pravjo da okol Bleda je drek pri dreku...ja tistim slavnim turističnim delavcev, sobodajalcem in hotelirjem, pa vsem gostincem sploh ne pride, da človek, ki… ...prikaži več se sprehod okol jezera in mimgrede spije tist kafe in pir , mora tud kam "it". sam kasirat, da bi pa naštimal par dixijev, e za to pa ni dnarja.. dejte mal prevert kol so kasiriral pletnarji včasih .. pa toje samo en primer.
čudoviti izdelki avtorja ... in vse pohvale, res odlično polek znamk še kakšen drug izdelek