Moj sanjski šiht

Brezposelni lahko dobijo tudi do 12.780 evrov: Preverite, kdo je upravičen

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jasna5866 10:49 21.april 2026.

Zelo zavajujoč in nepravilen naslov. Subvencije za zaposlitev ne dobi brezposelna oseba, temveč delodajalec.

Mask88 12:45 21.april 2026.

Se strinjam. In tudi dejansko so to samo nebuloze. Imam izkušnje iz preteklih let, v teh programih te samo izkoriščajo in te potem niti ne zaposlijo. Glavno da delodajalec pobere denar, za tebe pa zavod boli klinac.

• AmirD 07:57 21.april 2026.

Le da ti izkoriščevalci niso omenili, da pri večini takega dela sploh ne teče delovna doba, ponekod še malice ni, potne stroške pa le delno vrnejo, Crnčiš za drobiž, čisto suženjstvo, da jih samo demotivirajo in grenijo življenje. Naj gredo ...prikaži več sami delati ob takšnih pogojih!

• Grunf 07:09 21.april 2026.

Lepo našteto in izračunano, koliko denarja se vrže stran za tiste, ki večinoma ne želijo in ne bodo delali. In še kaj bi se našlo, kot na primer preko NVO-jev financirani privilegiranci pravih atov in mam.

• rd2dmk2 07:23 21.april 2026.

malo se poglobi... 1.5€/h dobi brezposelna oseba ki se gre izobraževat za nov poklic.. se pravi hoče nekaj doseč, ker za tisti dnar se bolj splača ležat doma in igrat spletne igrice za dnar. drugo pa je subvencija za delodajalce. ...prikaži več. no nekdo, ki ze zaposli dobi denar da ti potem izplača plačo...

• zlatkozakladko 07:39 21.april 2026.

Sklepaš po sebi? Sam sem se preko enega izmed teh programov zaposlil. In ne boš verjel, od takrat naprej sem neprekinjeno zaposlen pri istem delodajalcu že več kot 10 let.

• Grunf 08:09 21.april 2026.

Čestitke Zlatko, bojim pa se, da je takšnih kot ti bolj malo. Z redno zaposlitvijo, namreč. Vecinoma se vrtijo v tem krogu subvencioniranja brez končne rešitve, največja neumnost pri tem so nekakšne mehke oblike, kjer vlečejo denar eni in isti ...prikaži več izvajalci za blažev žegen.. Sam bi predvsem piodprl in v celoti financiral mladim pridobitev formalne izobrazbe, ki jo iz takega, ali drugačnega vzroka niso dosegli, potem pa je odvisno od volje za delom.

• cigomigo 10:24 21.april 2026.

Mi u Žabjaki nemamo teh problemov..Mi vsi delamo in ne vemo kaj je socialna pomoč in usposabljanje, Mi smo vrhunsko usposobljeni lahko smo predsedniki republike, lahko pa tudi najbolši pravniki

Garancija 07:46 22.april 2026.

Reveži boste zmeraj reveži,ne pričakujte,da vam bo vlada kaj šenkala

• Kmodri_ 23:05 21.april 2026.

A zato imajo....cigoti toliko dnarja....samo vprašam....

• kulic@ 05:05 22.april 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 13.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

• mateja7 16:30 21.april 2026.

Tu je problem, da dlje časa brezposelne ljudi ZRSZ s pomočjo komisije na zavodu opredeli kot invalide, ki tega statusa po merilih ZPIZ-a nikakor ne bi dobili. Tapravi invalidi potem ne dobijo služb, ker podjetja zaposlijo tiste, ki jih kot ...prikaži več takšne opredeli ZRSZ. To bi bilo treba obvezno ukiniti.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.