Tu sta možni 2 varianti. Ali luske, ki so strašno drage ali pa agresivno beljenje. Kot se mi zdi, gre tukaj za luske. Pred namestitvijo pobrusijo sklenino in jih prilepijo. Zato pa izgleda tako perfect in v vrsti. V bistvu… ...prikaži več instant varinata za poravnavo zob. Luske niso večne. Čez 10 let jih bo morala ponovno menjati. V vsakem primeru si je uničila gepis, koklja. P**** svašta rodi.
Tu sta možni 2 varianti. Ali luske, ki so strašno drage ali pa agresivno beljenje. Kot se mi zdi, gre tukaj za luske. Pred namestitvijo pobrusijo sklenino in jih prilepijo. Zato pa izgleda tako perfect in v vrsti. V bistvu… ...prikaži več instant varinata za poravnavo zob. Luske niso večne. Čez 10 let jih bo morala ponovno menjati. V vsakem primeru si je uničila gepis, koklja. P**** svašta rodi.
"Svojim zdravim zobem sem dodala le malo lepotnega popravka"Beljenje zob pa zdravje zob sta si dve izključujoči stvari.
Vidim, da si je napolnila ustno votlino z umetnimi zobmi, ne pa da si jih pobelila. Prej je imela samo sprednje.
Ružna ko lopof !
Vlaga v sebe, pametna punca...sam stila pa res nima, to je dejstvo!
Zdrave zobe? Pa saj ona ni imela zdravih zob, kar nekaj črnih škrbin in izdrtih zob je imela.