Baje z Urško ustanavljata nov duet z imenom Blagor gluhim, ona bo pela on pa igral.
Pa niti ne bo rabila alkohola za pet...
Briga me za njegove izjave.nepomenben,odslužen.
Ja je ujagal premijsko pa mu ni treba za finance skrbet...
Koga briga, kaj dela Borivoj. UKZ je iskala fukača in ga dobila. Sedaj naj ga še vzdržuje.
Sem že pred mesecem vedel da ga bojo skenslali.
Ko se ladja potaplja jo vsi zapuščajo
Koga to briga, odslužen tip.
Zapušča? Prej bi rekel, da so ga šankrokovci šutnili iz skupine...ker jim je konkretno zbil popularnost.....
In kaj bo zdaj delal tale neverjetno samovšečni gospod? Ok, je perfekten kitarist, ampak a se od tega v Sloveniji lahko živi?
Naš ciganski orkestar išče pevačicu, jeli kdo pozna kateru
Dekle z rdečimi čeveljci dalo odpoved?
No ja ni škode, je daleč daleč od Garyja Moora.
Novica od 11. maja halooooooo
You are seeing this message because ad or script blocking software is interfering with this page. Disable any ad or script blocking software, then reload this page.
Đorđe Balaševič - i starom petlu vreme ide.....
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Baje z Urško ustanavljata nov duet z imenom Blagor gluhim, ona bo pela on pa igral.
Pa niti ne bo rabila alkohola za pet...
Briga me za njegove izjave.nepomenben,odslužen.
Ja je ujagal premijsko pa mu ni treba za finance skrbet...
Koga briga, kaj dela Borivoj. UKZ je iskala fukača in ga dobila. Sedaj naj ga še vzdržuje.
Sem že pred mesecem vedel da ga bojo skenslali.
Ko se ladja potaplja jo vsi zapuščajo
Koga to briga, odslužen tip.
Zapušča? Prej bi rekel, da so ga šankrokovci šutnili iz skupine...ker jim je konkretno zbil popularnost.....
In kaj bo zdaj delal tale neverjetno samovšečni gospod? Ok, je perfekten kitarist, ampak a se od tega v Sloveniji lahko živi?
Naš ciganski orkestar išče pevačicu, jeli kdo pozna kateru
Dekle z rdečimi čeveljci dalo odpoved?
No ja ni škode, je daleč daleč od Garyja Moora.
Novica od 11. maja halooooooo
You are seeing this message because ad or script blocking software is interfering with this page. Disable any ad or script blocking software, then reload this page.
Đorđe Balaševič - i starom petlu vreme ide.....